То виходить не я один 21 рік назад був закольцований,мої найщиріші вітання! З таких ціцьок треба вішаіки робити!
Вітаю , на дворі ясно і харашо . тож братися до тєжких справ . передивився свої журнали за рулем 1970№5 нема
Вітаю панове, +20 С, іти таки працювать. щось тихо і клієнтів нема, мабуть потрібно брак гнать щоб двіжуха була.
Доброго ранку панове. Погода буде знов чудова і жарка. Вчора вдень жарило. а на вечір така злива прошла, що трохи землю промочила. Сьогодні знову сонечко, а значить арбайтен на дворі ніхто не відмінить.
В7 доброго ранку ! Прохолодно, сонячно, можна їхати напокопати, але треба арбайт ... Отже, ранкова кава та до цицькатих справ !!!
Я мав різні гравери, і кінзо(нормальний але для мене був заслабенький) і дремель(довго чогось не проробив) , зараз є бормашина титан з зажимним патроном 0-4,5мм, дуже зручно працювать, от докупив собі ще універсальний рукав з зажимним патроном 0-5,5мм, мож використовувути з любою дрелькою, шуруповертом іт.д.
В мене вона теж прижилась. Гарний китаєць (там "Титан" тільки шильдик, можливо ще картон упаковки). Мотор слабенький, і обертів не дає й половини заявлених. Однак живучий, досить надійний, не крепко боїться перенавантаження ("педаль" вже раз з п'ять розчавив своєю "лапкою" 45-го розтоптаного - руцями та пасатіжами все ремонтується ). Я до нього приспособ наваяв - тепер він в мене і свердлильний, і токарний, і відрізний, і фрезерний верстат для ліліпутів А рукав де та який брали? Теж треба, щоб до головки пристосувати швидкообертового двигуна. Всім добра. Тяпниця. Ранок. Чисте небо, комфортна температура. Арбайтен.
Я педаль викинув, дуже грілась, і пагано обороти тримала, використовую регулятор оборотів. виставив потрібні і все гуд. Купляв вал з наконечником в китаї https://ru.aliexpress.com/af/%D0%B3...ative_id=SB_20180510225535&isViewCP=y&catId=0
вітаю панство. спека трохи спала але все єдно комфортно. обіцяють оце дощі а де ні де і приморозок на грунті. але побачимо чи буде теє усє чи знов набрешуть