Треба тобі оті цицьки?Наче одружена ж людина. Потім ті цицьконосійки повипивають усе шампанське, поїдять всі консерви, повистрілюють всі набої, повиносять мозоку та щей телефонувати будуть постійно з метою продовження бенкету. А якщо вони цицьками самовара подряпають, або патефонку зіпсують? Скормніше будьте пане Консерватору. Такого жаху я не побажаю навіть церковним мишам.
там мені для товариша нічого не шкода.тим більш великих цицьок! тай бешкетувати вони будуть в аскота,про це після у газетах напишуть та у кримінальній хроніці по тель-авівзору покажуть. я це все роблю заради любові до мистецтва!підкреслюю мистецтва!бо я як справжній митець знаю що цицьки врятують світ!
Привіт кулєги!!! Оце хочу похвалитись своєю міні колекційкою по гуцульщині. Дуже не копайте, чим багаті те і виставили
А такі кругленькі без ручок, то ракви - ємності для бринзи, масла. Можна також і САЛО класти А біленький мішечок то таршук - для тютюну
Ви вже ведете репортаж з кукурузи ??? А то я вихідний завтра,Ви не забули що в нас на завтра важливе мЄропріЯтіЄ по Вашому розстрілу вранці за клуньою ??? За те що обізвали САЛО "банальним"
А де це наш главний експропріатор експропріаторів і спєц по буржуям Консерватор???Напевно крадеться до Аскотової клуні за САЛОМ
то си треба вірно писати. не просто кулєги, а кулєги-налистнички вітаю друже ну то си розповідай як си зїздив, як побазарював, що чув, кого бачив, що гарного купив? давай повний звіт! доречи. я оце днями таки дошкутильгаю до нової пошти. я все памятаю, але невистача вільного часу.
На зльоті було все, очі розбігались. Прикупив пляшечок по ПМВ, сфотаю, виставлю Додаю фотки які вдалось втіхаря зфотати
Вітаю, друже. Дякую за фото, а то всі кого просиш зробити світлини (хотільсь мати уявлення про зліт) лякаються так, ніби просиш їх зробити фото на території Межигір"я .
Ахтунг, ахтунг кулєги!!! Супер-секретне фото Аскота з його власного архіву, фото викрадено під час суперсекретної операції в клуні власника
Вітаю, друже. "Меня терзают смутные сомнения" (с), невже з самогону та сала перейшов на вино та шоколад?