дарма дивився до кінця так думав шо він вбився та розлетівся на шмаття ... А він , скотиняка, живий залишився
моя клавіятура ще задовго до війни побувала у львівському метро і через це усі кацапські букви з неї видалені ще тоді. і це дуже обурювало свинособак та камуняцьку наволоч на цьому форумі що вони аж репались, особливо отой припорошений паромець
ви краще поїдьте з Беком на реконструкцію і коли всі заснуть то подушіть всіх хто грав червоних - ото буде дійсно записано в повість временних літ
Вітаю , сьогодні з ранку приперся з тєжкої праці і думаю дай кимарну , ан нєт , дома 7 кольос чекає мене . поки крутив а дружина каже : а помниш щьо у нас 21 год совмєстной жізні ? кажу шо помню . ну тут після кальос шашлик з пивом зявився . кароче не до сну .
я отаку маленьку знайшов але без блока живлення. а потім собі зробив з моторчика ДПМ-30 та підєднав її до того блока, працює.
Йздили сьонi з камрадом на пошуки капарьськага щасьтя . Нема де i притулитися до хабара . А там де э притулитися , нема хабара . Отакоеот. Какарта i та зiпсована
можу пану Беку ще журналів наподарувать , іх єсть у меня . він мені також різних ніштячків надарував ...
То какарта рэального вчилища , касi та загрiбай назваэться. На жальне не цiла. А пiтлицi були ось такi.
* я колись мало не вдушив усіх домашніх, включно зі скотиком, вколи, при черговому переїзді на чергову квартиру, прокохали забрати кіль так 2-3 дрібні по1-2-5-10 копійок. А в отую "консервацію" (озирнувсі навколо) мої домашні додали грам 500, а почали ту "колекцію" ще не відомі мені орендатори на початку 90-х.... ХЕХ.... а міг би вже "кастюмчік с атлівом ... за дві копійки. Всім добра. Хоча й не "клятий понеділок", здається, чи то вже звик, однак мізкі димлять, що отой паротяг на поганій мазуті.