Доброго дня будьте здорові! За бортом +26 приемний прохолодний вітерець. Дощу нема. Пересаджую площу гарбузів.
та то щоб неперехватили, ну написав би отой що з Зілом 41047 , а там хоп і конкуренти на журнал накинулись би
ви хоч не всі зразу бо ціни зовсім попадають бо в мене теж і по авто і "техніка молодьожі" і "наука і жізнь" і по радіво ВПР та інші, все моя грозиться повикидать а я пам'ятаю як мені цікаво було в дитинстві дивитися старі журнали то ото хай може внуків і дожидаються.
Та вмене тих гудзикiв-вiдро ! i всi сумують. Зачекалися нового господаря . Якщо цiкаво , свiтлини зроблю пiзнiше.
декомунізацію проведіть та висилайте а усі примірники які мають якісь заборонені символи чи написи спаліть
Вітаю панство з рибним днем, та наступаючою п"ятницею! О, мудрий наш пророк! Старцям потворним Дозволь піти в свої дома убогі, Шоб ми могли молитись Аполлону, Альонушці, зеленим бісам, відьмам. А сірники тримати на полиці Ми будемо, чекаючи святих. Нехай прийдуть і спалять к іпіням Майно улюблене, а нам, старцям нужденним, Повибивають зуби, нам же краще. Бо легше тим прийти до Аполлона, В кого нема зубів, відбиті нирки, Замість очей стирчать криваві дірки, І рідка волосня нагадує про жізнь Розпусную з млядями і гімназістками!
Добрий вечір, ось такий віршик знайшов,може комусь пригодиться. Жінка й теща парубка Довели “до ручки”. Скаржиться за чаркою Друзям він з получки: – В приймах я без дозволу Не роблю нічого. Прямо хоч у зашморг лізь Від життя такого! Друзі стали вчить його: – Ми пройшли цю школу. Як прийде́́ш додому – бий Кулаком по столу Та кажи: “Я – чоловік, Я – хазяїн в хаті” Й починай умови їм Свої виставляти. Хлопець все так і зробив, Як його навчили: Спершу вдарив кулаком По столу щосили І почав: – Ми більше так Вже не будем жити. Відтепер, що я скажу – Будете робити! Від такої новини Жінка оніміла, Ну, а теща, взагалі, Мало не зомліла. – Так! Що схочу їсти я – Те і готувати! Жінка: – Як? І теща: – Як? – Я хазяїн в хаті! І шкарпетки ви мої Будете вдвох прати! Жінка: – Як це? Теща: – Як? – Я хазяїн в хаті! З ким захочу із вас двох, З тим і буду спати! Жінка: – Як? Теща: – А так! Він хазяїн в хаті!
Тему там закрив впливовий чувак , а давайте тепер будемо тут її обсирать ? Будем тут поздравлять одне одного з празниками всякими - а її не будемо вітати нехай їй буде обідно і завидно
то у вас печатна машинка ще довоєнна без однієї літери чи там половини нема, мабуть всі кнопки де були русцькі букви ви повивиколупали цокиркою ?