А чого зразу збоченець,я просто відповів на запитання відносно бронзової дівки яку продають на віолетовому,типу іскуства Прикольно,на віолетовому по екрані виліз чорний квадрат десь 5х5 см і постійно переміщається
До 5 мм. *8 мм - то вже "не документовані можливості в силу безмежної "точності" виготовлення патрона". Було в мя дві таких. Перша прокохана десь у дитинстві, друга кимось не повернута десь так років 15-25 взад, й не шкодую
вона гарна щоб якісь дрібні отвори у дереві чи плястіку свердлити. легенька, зручна, ну майже зручна та затискає дрібні свердла. в мене ось така є але вже від віку б'є нещадно тож точно отвір невийде. купували ще у 84 році наче.
йопт, я думав що то в мене через оновлення компа таке, дякую що написали бо вже хотів лізти в налаштування.
О!!! То Ви, пане, такі КУРКУЛЬ! Тоді то була моя мрія нездійсненна. Якісь дурні гроші воно коштувало, та ще й мало коли, та де, можливо було придбати. Мене ще "ковбасило" від подібного інструменту, кого тільки один раз бачив у продажу - там електродвигун та п'єзоелемент для електрики (Ковель, всі місцеві знають ОТОЙ (давно вже його не існує, пора вже записуватись, щонайменш, у МАМОНТИ ) нізагам ліворуч від входу у ЗВ)
в мене такі квадратики час від часу тут зявляються. вже гадав що відяха накривається, або щось підхопив. а виявляється що це не в одного мене таке.
фіг зрозумієш, треба гра і є макети манліхера, арісаки, моські та гра теж; так гра треба чі таки є, бо маю нестріляний та й оболонки від кулі окремо десь є, пусті, горіли мабуть
в мене був гарний відчим. він був гарним слюсарем і мене трохи підсадив на це. тож і купляв мені то умілі руки то таку дріль. купляли до речі у маленькій господарчій крамниці на околиці феодасії, коло автовокзалу та церкви коли там відпочиавли. звідтіль привезли і фінський змішувач для кухні. досі працює як новий лише прокладик час від часу міняти тре