Ватниця, брехуха, алкоголічка і просто швета. Як на мене, то на бан заробила "цветочок з саду семіраміди"..
та щоб колекціонувати то ні але хочу набирати кілько куль часів перших визвольних та досипати до колажу. ідею вже виношую років скілько але ніяк не зберусь реалізувати. ще пана ЗАЗ тре про дещо запитати
то і добре. бо якось соромно буває бо я їх ще за совєтів постійно плутав. одна Естонія неплутається))))) бо там столиця Таллінн, а тут тре спочатку згадувати де чия столиця чи то Рига чи то Вільно а потім вже згадувати вірну назву. отакоєот
та любі аби були тих часів. бердан, гра, верерлі-віталі. тупа моська є, оце що показував теж макети манліхера, арісаки, моські та гра теж. ще маю пару перестрілів з більшого калібру гра чи ветерлі стрілели набоєм наче брітіша. то гільза чи дві є.
то шо назбирать?? і навіщо ті кулі здались осьо дивіться яка красота,іскуство за грубі гроші https://auction.violity.com/75486694-figurka-obnazhennaya-devushka-bronza
Доброї ночі панове. Ох і понаписували ви тут купу сторінок. Тепер читать і кнопать тре пару годин. В нас два рази дощик, але даже пилюку не прибив, що був, що не був. Почав облагорожувать свій будиночок в німецько-боварському стилі. До речі, хто користується бензопилами, чим і як заточуєте ланци. А то мені багато тре розпилять дошок, а ланци щось дуже тупляться. Задовбався бігать здавати на заточку.
А я то міркував .... - ось що камрад розуміється, то розуміється у розважливих, та наполегливих, тренуваннях! Припхавсь з колгоспу, хоча було типу "всєм в сад, там музика..... ". За поточний день ну крепко забембасі, мізкі кіпЛЯТЬ, скотик жерти вимагає, заяць починає перегризати грати своєї "хрущоби", та крепко хоче скотика, бо не має варіантів кого хтіти Скотик - тільки чекає коли саме мона буде киздити лапами та зубами отого підстаркуватого придурка, якщо насяльніка не дасть обом люлєй, бо конкретно забембали робити свої розборки поверх моєї тушки на дивані! * ХОЛЕРА! Ото понакнопали ...
та да,вона,свинцева,тільки калібр не так міряють... https://i2.guns.ru/forums/icons/forum_pictures/000183/183231.jpg
є спеціяльний терпуг, круглий та приспособа в яку той терпуг затискається і там тре тілько дивитись щоб більш-менш співпадав кут заточки. коштує усе разом в нас десь гривень 70.
все єдно тре буде гострити. в мене оно орігон для твердих порід але все єдно гострив разів два поки машину дров перерізав.
Нічого вічного нема,я перейшов на коротку шину,45-та на гвоздику висить,то і ланцюги на гривень сто дешевші,набагато вигідніше,тепер за ті самі гроші замість двох придбав три,от і є чим міняти а не бігати точить,хоа напевно тре купить заточного станочка,десь в районі тисячі