Колись теж перетнувсь з тою неадкватною особою.))) Саме смішне було що вона мені почала городити, шо десь сиділа під залпами градів))))
а в мене там де з гільзи визирає то там 11.2 а де у гільзі то 10.6. зара зазнімкую та покажу щоб ви визначили що воно таке за куля
а ви що незнали? то ви ще вадзіка-паромця небачили. ото де треш, угар та садомія. крєпиш бухенвальда. мать вона його обїдає що її так розперло а він сухий як друзка.
Вітаю панство! Хто святкує - того зі святом! Пана К. вітаю зі святом окремо! Від пана Едіка Лікантропа, він просив привітати, з ряду причин особисто на форумі давно вже не був, і не може це зробити. Також усім переказував просто вітання. Навіть по легких тілесних може бути написана заява. І будуть розслідувати. Якщо є мотив відмінний від умисного порушення громадського порядку (особиста неприязнь, борги, і т.п.) чи били коли ніхто не бачив, і громадський порядок порушено не було, то 296 не буде. Якщо не буде свідків і довідки від лікаря, то ніхто нічого не доведе, і справу тихо закриють. Але: якщо подасться писати заяву, то направлення до лікаря дасть слідчий. І там експерт буде щось вже таки писати. Спробуйте, краще, з телефоном. Хоча б для початку.
нарешті мосьпанє ви на людину схожі стали а то обрядитесь у москальські лахи а потім дивуєтесь що вас усі за мосакля сприймають і у ярок тягнуть на налигачі щоб там і залишити)))))
йди ти зі своїм святкуванням до папєрдітільши а Едік гад якщо з цим мене вітає. отакоєот. так йому і перекажи. що з ним стало що його немає? можеш у приват відписати.
ееее, вона написала "пані не тільки чула а й бачила" - не скажу яка вона там пані але чути та бачити мона і по телику та в неті
Я звернув увагу, що пан Едікс дано не заглядав сюди. А пару днів тому він з"явився в Телеграмі (забороненому в Снігерії ). Написав йому, і він повідомив, що зараз трохи важкий період у нього, то не має часу, і не заходить. Подробиць не розповідав, як справжній європеєць. А я дуже розпитувати не став, захоче, то скаже. Все інше ви вже знаєте.
Так,вже й комарі не кусаються(спать полягали) і пиво ще залишилось,та нема з ким і випить,дибатиму мабуть у хату до великого єкрану,а там і заспіваю,як не засну