Після такої об’яви пан художник може відмовитися від подарунку. Тому, якщо таке станеться, вишлю бону Вам. А шо дєлать...
дякую але я спочатку повинен уточнити чи ходили такі на наших теренах. а вже потім куплю якщо що. тож ілпше підкажіть чиї гроші ходили в нас на правоберіжжі бо хочу таки реализувати проєкт колажа. але ще остаточно не вирішив що та як там повинно бути.
вашамосць дуже прошу я та усе панство. припиніть постити це кацапське одоробло у цій темі. тут ми хочемо відпочити тут а не дивитись на ту сепарську патороч. я даже тут не мітінгую з приводу па бєда бєсійа. отакоєот
Доброго дня Діду перестаньте виношувати план з мордобоєм,тре підходить до цього творчо,маєте його номер телефону,прізвище,пошукать номер телефона його дружини в соціальних мережах,а тоді до справи,кілька оголошень від його імені та номерок тел.в місцевій газеті типу подарую бєсплатно козенят,з номером тел.його дружини продам кватіру,на ресурсі під.расів послуги з його номером тел про послуги,ну і.т.д.,на що вистачить фантазії але продумать наслідки
діду! яж кажу. підарас. звідки в нього ота дружина візметься? таких дуреп ще у світі небуло щоб за нього заміж підти. а от думка гарна. і адреса є і телехвона теж.
ну то в чому питання,допоможіть йому стать відомим,не забудьте кілька замовлень зробить від його імені і на його адресу наложкою в сехшопі
панство а хтось має макет набоя від 44 сміт-вессона руської моделі? цікавить розміри кулі. бо знайшов кулю діяметер 11мм. наче повинно підходити до нього але я вживу небачив набоя от і цікаво чи воно чи ні.
А скажить мені, панове. Придбав на ринку ковбасу кров'янку. Смачна, запашна! Але пои смаженні розпадається на шматки. Що з нею не гаразд?
Доброго. Зележить від багатьох факторів. Мо яйця мало додали, мо кишка перечистяна сильно. Мо гречки багато. Смачного Вам.