Доброго дня! Для себе придбав би одну купюру 1919 року (ту, що без руденької плямки) від 300 грн. і менше Якщо надумаєте здихатися тієї бони - повідомте, будь ласка, реквізити для оплати мені в "приват". Можу викупити два папірця, щоб потім один наподарувати пану художнику.
а які ще папірці того періоду маєте? теж купив би якогось папірця. вони ж в нас мали обіг чи тілько на кацапії?
На тому аукціоні зробив авто ставку в 500 грн. і, дякуючи аукціонному роботу, зараз цю ставку видно і вона лідирує. Далі "боротися" за лот не планую, але буду спостерігати за ціноутворенням, бо самому цікаво: що до чого.
був такий чудовий день бастіонівна спаскудила настрій піду цуйки чарку жахну я забу що вона краснийкомандір
мать з голоду попухла у бльокадному члєнінграді. боєць третьйого ташкентського фронту та герой захисту харчкомори від повара
Привітався ! Якщо то за діло - то не переймайтесь , головне аби не було легких тілесних і матимете в крайньому разі адміністратівку . Головне писдить треба вміючи та не залишати слідів крові на свому одязі та речах після розчленування .
не буде нічого крім тяганини , навіть легкі тілесні доводяться дуже важко , мало-мальський адвокат замне діло навіть без грошей . Інша справа кого відколошматить - тут може спрацювати машина і доведеться тоді мочити вже й батьків чи того хто вмажеться , але якщо то будуть гниди то не шкода .
до сплати 2000 гривень. бо треж компенсувати витрати на купівлю, на пошту та і собі щось залишити на пиво))))
я таку пілотку шо в неї за поясом бачив у Бека ... страшно подумати що вона з ним зробила коли пілотку забирала ...