Хтось хотів хатинку прикупити в центральній Україні? Пропоную свою, на городі ще соліди і ґудзики точно є.
а вам нащо? будете реконструкцію містечка захопленого бандами червоних проводити? тоді обовязково погрома жидівського вчиніть, тілько справжнього. заради такого і я припхаюсь хоч і далеченько та діставатись важкувато
Молодой зять заводит тёщу в спальню, поворачивается к ней задом, снимает штаны и спрашивает: - Волосы на жопе есть? Та, ошарашенно: - Есть... - Так вот, чтобы потом не говорили, что я к вам с голой жопой пришел!
тре ще виговити штампика з написом. гей гапка не журися. в Махна гроші завелися, а хто їх не буде брати тому будем гузно драти.нашльопати тим штампом і тоді вони дійсно будуть коштувати грубі гроші
незнаю,10000 може і вартують по 300,потрібно дивитись проходи шо почому,ну а три рублі можу сказать,- вартістю по три рублі
ну так мені і сказали на фіолетовому. Хоча там наче є цікава серія ЯЖ011 без «-» Друг поставив з 1 грн. але з резервом. Подивимося скіко набере))
ну якщо ще і любитель по номерах трапиться то все можливо,мені якось ті номера поф...продають наприклад дві однакові бумажки,тільки на одній красівий номер і ціна відповідно,а смисл...ну може я нерозуміюся там в тонкощах боністиків-незнаю
та зразу ставить треба на фіолєті з ціни за яку хочете продать,а там видно буде,бо як не набере резерва то ще і процент за це знімуть... пішов поливать городину...