Причини для мордобою дуже вагомі?? По штрафах в нинішній час не в курсі,але 296 КПК пахне за кілометр,ну і звісно які ушкодження будуть,легкі,середні,чи важкі,ну і не раз було що купляли в докторів діагноз типа струсу сірої речовини в черепній шкатулці. То є такий варіант непідходить,мона влипнуть доволі серйозно.
отож що вагомі. той підарас вже дістав усіх, я лед стримаюсь щоб самому не натовкти пику йому але я усвідомлюю наслідки, тяжкі тілесні гарантовано. а воно мені треба? а хлоп молодий, кров гаряча і які там наслідки будуть невідомо хоча я готовий присягнути що хлоп саме в цей час сидів в мене у дворі і ми сьорбали каву та і іще свідки знайдуться. бо те що те падло побіжить скаржитись імовірно на 90% отже і треба якось відмазати хлопа. останній випадок оце сьогодні відбувся. хлоп пішов на вахту на ключами від кабінета а той підарас нехотів давати йому ключа хоча це його прямий обовязок але на усі обовязки та усе інше він забив і звільнити його теж неможна щоб він не псував життя нормальним людям. і сьогодні хлоп стримався що коштувало йому багато зусиль але не факт що за два дні коли той знов буде на чергуванні він зможе стриматись. отакоєот а хіба нема зара отієї адміністратівки що на фоні раптово виникших неприязнених стосунків один дав по пиці іншому і тому виписується штраф десь приблизно 50 гривень?
Стосовно поганого співробітника. Нічого ви йому не зробите, доки він сам не схоче те робити. Стосовно штрафу за бійку. Свідки є?, заява Є? довідка від лікаря є ? В мене ще й майно відібрали, а мусарам похрін.
свідків з його буку небуде. заяву воно напише з вірогідністю 90відсотків. довідки від лікаря небуде най би хоч в того підора у спині сокира сторчала)))
Усiм доброго !!! Хмарно , Свiжо. Добре. Пролiтав над стэпом сьонi та побачив червонокнижну легенду . Вiдроджуэться стэп , дэ зэмлэ дiльцi , не знайшлись