капець. через того жида отримав від Рихтера попередження. тре таки здати жида мосаду най спитають що це він нацизм пропагандує
Вечір добрий,врешті я відійшов....вотка,трава,річка,сосонка....був нра сльоті.....як 15років тому назад...
то бердичевські іспанці так кажуть : алоха ви сьогодні розвели на гроші ? якшо ні - то день даром ! "
який хабар ??? вам жеж людина ясно пояснила шо вони на природі "тестували" "прибора" з двома кульками - і жінка залишилась дуже задоволена ... Так який хабар вам ще треба ...
взагалі то я про пана Сера - то той приперся з копу й давай показувати жінці прибор з двома яй...катушками - так він пише шо вона залишилась довольна ...
не , залиште собі , воно Вам більше треба , дороги хоть порівняєте ... як встигну то рано пофоткаю ... як щьо хочете важкого мотоцикла то купіть собі к-750 . він жере менше (6 літрів)і не погана інвестиція ... Ви якись збоченець , ну хто на копі такими дурницями занімається , га ? комарі , мурахи , кліщі і прочая живность нєдадут получить полноцєнного удовольствия...
Зранком ! Шось хмариться . Миколка обiцяв зливу на завтра. От, якщо буде дощ, то буде свято. Тому тре бiгти робить дуже вiдповiдальну справу.
В7 доброго ранкку !Розбудив сьогодні "кріт", це той, що в прошлому році яму копав зі своєю цвинтерною камандою, нарешті, закопують оту діру двометрову, щоб їм пір'я поросло за те, що довго чугались !!! Вчора копнули, в мене копійка 1940, значьок совковий, дитячий, гудзик якийсь, ніж-бабка, сокира совкова, ключі рожкові( один кривий), та ще 50 кіл усілякого лому ! Один комрад насмикав с десяток монет, післярехформа та ходячка, другий совки, ходячка, годинник та козацьку кришку від люльки. Отже, ранкова кава та до музичних справ !!!
ДОброго ранку паньство. Прогнози на рахунок дощу не справдились, в неділю жарило, сьогодні тоже буде жарить.