вітаю панство. припхався з тєжкої праці. тепло, сонячно, ну майже сонячно, прохолодно. якісь хмарки насувають тож чекаємо на дощик.
Доброго ранку шановному панству ! Знову шмалить . Нiхмаринки. Шось я проспав про нацiональну iдею... Так от , на мою думку , парадок у крайiнi ,був лише при Сiчi, доки какцапи туди свiй хобот не сунули. Вибори до влади , гетьмана сотника i т.п. були iдэальнi. I жили вони разом iз московитами , ляхами , жидами тощо. Сiч примала усiх хто прагнув волi. i на кiл саджала усiх без разбору хто порушав реглямэнта. То цiлком нармально i правiльно бо парадок маэ буть. А шо до сьогодення то в нас маэ буть Батькiвщина i государство по значенню однеiтэсамэ а нi гэть протилежне. Але шоб це виправити тре трохи прилюдно на кiл посаджать , та переписать отi йхнi закони. Оце i э нацiональна iдея. (як до мене)
Доброго дня На мило отого шамана що дарма лупцював бубна за клюнею і типу викликав дощ,най ліпше їде до Ахрики дєвок разноцвєтних замолажує
Уже давним давно всі знають про отого хвоста якого пан Художник обіцяв пану Грифону,ви теж діду знали але забули в звязку з тим шо маєте шклєроза набутого на непосильній праці в бульботєці
А ви його ролiки усi дивились ? МД непотрiбен. Достатьньо друга аграрiя з правильною травою i манети у вас у кишенi. На всяк випадок знаю де можна на це дiло девуса замiняти
Гии що я знайшов у гаражі.Своїм дівчатам сказав, що то фалоімітатор часів ссрср — довго сміявся як вони повірили