і нічого не зря - там й досі блукають декілька сот копачів рвзного віку та з найрізноманітними приборами , але вони в них вже давно не працюют бо ті пошуковці заблудились і виходу не знайдуть ...
та я розкусив його хитрий задум. він спеціяльно не заходе щоб не виникало до нього питань. бо якщо ви усі памятаєте то він взимку бив себе п'яткою у груди та волав що на цей раз таки обовязково поїде на Холодний Яр але перед самою поїздкою десь хутко зник щоб не їхати. от і переховується щоб його незапитали яка ж трясця на цей раз недала йому туди поїхати. отакоєот
То ж треба шукать отам отих пошуковцiв (бгатiйiв) тай виводить йх звiтiля за грубi грошi , а на виходi перiвяти карманти , шоб нiчьо Мiшкiного не поцупили.
Та кажу ж, зранку заїхали, хоч і не знаю як надовго. Я і сам тільки взнав. Там квартира підубита папірєдніками. ці наче обіцяли косметику зробить.
Пане NIA! Прошу вас пояснити, як фахівця - сьогодні, в ніч на п"ятницю, мені приснилось,що я їду в поїзді, який різноманітними технічними способами став вбивати своїх пасажирів. В середньому шкількому віці я відвідував ДЖД, але нічого поганого не робив.
Як-як? Трахтором на базі Т-64! Всім добра. Було ну вже крепко не холодно . Не крапотіло. Здивований неадекватністю "кровосісів" - ще жодного не бзючало-смоктало! Вчора, зрання, бачив шуліку - був крепко здивований! * шуліка, в місті, майже в центрі ** а ЯКА тиша була в горобців та "повітряних щурів" ... не передати словами. *** скотик вночі знову зловив кажана-малечу, доповів зрання, типу "ото я щось зловив, а воно таке дивне, що сам злякався, та й харчити не буду, що далі, насяльніка?"
та напевно,що ні,мо пошуки з мд не його,а от міг би зайти,пофілософствувать на всякі теми,тим більш,що тут такі всі затяті пошуковці,кілька справжніх фанатів
а гасові лямпи ви часом не ображали, чи ото наприкляд свічні ліхтари чи карбидні лямпи. гаявасуважнопитаю, а мо ви поламили сусідському хлопчику його іграшкового паровозика, га?
таки є напевно грішок за Вами,випадково з одним всім відомим паном нерозбирали верхню будову колії на брухт??
та ні. він прилада таки передумав продавати за що і отримав два штрафні бали. мать незаладилось в нього з матюматичкою от і передумав продавати прилад та купляти перстеня з діямантом та ровера щоб десь у гречку тую вчительк завезти та щось зробити по дорослому
так діду,за паровозика залиште,а про те бєзобразіє лямпи,ліхтарі,кадила карбідокарасінові витріть,це до цієї справи невідноситься
ну і наш о тая гречка здалась йому,ще бджоли нажалять,ці діли мона прекрасно зробить в тренажерному залі,тим більш шо в нього ключі є