на яку холеру вам мосьпанє мати вдома такого кабанця? цвєхи рівняти чи капусту з помідорогірочками гнетити? яи мо як відівс коли літню кухню будете будувати))))
а хто там предатіль - той хто долі чи той хто в червоній формі ? Чи мо хтось до совітів перекинувсь та свого побратима на землю повалив , га ?
і я хочу таку !!! Тільки маю підозру шо скоро з такими "вирізнялками" будуть ходити геть всі декількатисяч форумчан ... Може якось придумаємо , наприклад для "генералітету" червоні з позолотою та звіздою замість тризуба , для рядових та старшин просто якісь невиразні однотонні , ну і там якось розрізнити далі ... га ?
Забудьте , прочрали так прочрали , ну от нашо вам той крім , га ? Най сі тішать себе ті крімнаші ... он скоро сірководень почне з глибини підійматись - то куди ви всіх їх подінете , га ? Отож бо , а земля там тверда ...
це сприймати як запрошення до Одеси-мами? а скажіть Сашка-скрипаль ще грає у Гамбринусі, а тьйотя Циля ще торгує солоними бисками та бараболькою на привозі, а дядя Яша ще лаштує годиники на розі гречиськой?
аааа , фашісти !!!??? А , доречі , про пана , якого всі так бояться , особливо москалі з жидоциганами ,як Ви вважаєте, чому штірліцу дозволялось ходити в німацькій формі та зігувати на всі боки , га ?
розміри, вага, свинець? Ви бачили свинцеве грузило обмотане волосінню з кінського хвоста? при висиханні стягується і виходять схожі малюнки Хоча може я чогось не розгледів? Якщо там лише сітка , то таки може буть грузок
Ні пойняв? Я ж дзен-по…ўїст. Писав наче)) На даний момент вільна дача в Бучі. Треба якось туди забуритися напокопать А на Райдужному стояла вільна, як Ви спитали, потелефонував дітям. Кажуть сьогодні заїхали зранку туди люди.
Можна,зроблю тіко в неділю бо сьогодні не витачило часу, а взавтра на 40 день їду під Черкасси в Дубіївку.
розмір 2х2х2,5см(+_пару міліметр) вага 85 грамм отвір конусний з одної сторони пр.6 мм, з другої 8мм свинець, або якийсь свинцевоподібний сплав. завтра постараюсь зробити "малюнки" в макро