у мене внизу города річка, можна переплюнуть… так щойно якась скотиняка обірвала гачка… думаю короп, ну або амур білий. Нічо — завтра вудку візьму з шнуром і підсаку.))) Ну хто ж знав, що в тій річечці таке зараз є))
Я вже дивлюся на той дріт телдефонний — думаю до річки кинути, туди насоса, лишилося тільки шланга купить, чекаю з/П))
Почитайте,знатне чтиво.І про катакомби є ...https://forum.violity.com/viewtopic.php?t=880353&postdays=0&postorder=asc&start=0
А я пару днів назад, недавно в будинку останнє дерев"яне вікно поміняв. Тоже рама піде на пісочницю. "Совпадєніє, не думаю"
а в мене там тітка жіє з дядьком та моїм братом. ото і уся родина що є, тож вона завжди рада мене бачити. а щоб був ще ріднішим то зявляюсь я там дуже рідко, щоб не набридати та необтяжувати.
Панове, може хто з вас підкаже що то в мене таке. Пару років назад, запросили мене покопать на поселенні вроді черняхів. Сопутка були динаріїї, фібули, хрестики і т.д.. Мені попалась якась свинцева хрєнь. Виставляв на фіолетовому, толком нічого не сказали. Розмір 2х2х2,5см. Більше думав що грузило, але як для нього дуже форма не традиційна, ну і зроблені якісь малюнки, на кожній стороні різні. Якби грузило. то напевно все б об каміння потовклось. Мо хто яку версію цікаву скаже.
дякуйте Космосу що таки не дійшли - Йому з гори видко шо Вам ще не час і найближчі років п'ятьдесят будете тутка блукати , тьхутьхутьху...
Доброго вечора. Панове, чому у нас так придираються до наших знахідок? То башню танка Т 34 у Харкові менти забрали, та і на нашому форумі деактив уже на совісті того, хто виставляє. А менти не сплять. А у інших країнах приватна власність - недоторкана!
Та то маленькiй фiма на хануку дрэйдэла загубив...засганец https://www.google.com.ua/search?source=hp&ei=rKPsWpOMCcL6swHUu6yABQ&q=дрейдл&oq=дрейдл&gs_l=psy-ab
У нас вєжліві та сумирні бо бздять аби не пустили люди червоного півня , людей не ганяють ані з емдехами , ані з бензопилами чи косами що траву косять . Ще позаминулого та минулого року нахабно бикували та забирали навіть вєліки в дітвори шо на ставок приїздили з вудками , в полі пробивали людям на мотоциклі кольоса за то шо сіно косили поряд з полями тіпа "ятутахазяїн і всетут майййооо!!!" ... Але якимось чудесним чином в минулому році почали горіти поля в тих буржуїнів і в різних місцях - десенеесники підозрюють підпали , але всі кажуть шо то від битих склянок - скельце валяється собі на полі і сонечко робить собі лазерний промінчик і .... Тепер ввічливі " добрийдєнькакпагодаіздаровьє , пажалуста хадітєсібє толька машинамі на полєнізаїжайтєспасіба вам за чілавєчнасть ... "