Хто там кулемета три просив. Ось за недорого якщо в єврах.https://reibert.info/lots/mg-34-mmg.274182/
У мене вдома торiк отаке лихо. Курви, не подiлять нiяк хто пiсок буде красти з промойiни i виловлювати жир. Рiчки у нас по колiно та дамба на дамбi. Вода до лимана не доходить , а вони промойiну риють хочуть навпаки шоб було як при комунiзмi. Води вiд береговой лiнii нема метрiв 100-150 . Бази вiдпочинку для дiтей в шоцi. Дiтлахи поки до води дiйдуть то вже темнiе. 100 тонн пелiка вдавилося по 70 грн/кiло. I пох. Отакая бюрокрадiя
То ж не всі швеньдяють бібліотеками по ночах, перечитуючи томи всім відомих історичних персонажів * ЙОЙ! Пан К, якимось дивним чином, мя такі покусав! ** всім бобраніч.
Колись с камрадом в одному селi пiдтягнули мэстного i вiн показав де в селi колись була церква якой вже понад 100 рочкiв нема. Так от, отам де вход до церкви був за 20 хвилин у трьох по карману назбирали бо половина з них сторчала iз землi. Потiм повiбiгали переляканi сусiди тай пIдняли такий хай шо нам прийшлось тiкать. Отакэ
ну чогож? знаходили повний глечик манет різних. видко гайдамака йкий приховав та невернувся чи незміг знайти. а там і катькини срібняки і башлики татарські і чишуйки, чешуйок було найбільше. ні, знахідка не моя була. я свій ще не знайшов
Заросло калючками. Досi пустуэ. Впевнений шо там ще е. Бо нiхто не копав . А от поруч була хатинка попiвська. Коли будували нову хату бульдойзером зрiзали скриню. Коли власник прийiхав то там лишилися тiки старi книжки та самовар порожнiй (вони iдосi в нього) а трахторiст забiг галасвiта покинувши трахтора , i бiльш його не бачили. Шо було у самоварi нiхто не зна та не узна. Як казав дiд панас отакоеот
А взагалi , я не вiрю шо у ваших краях окрiм дротiв нiчого нема. Наскiки у мене тут проходний двiр був шо окрiм нiмакiв шо хвойда пiдселила та отих пастухiв нагайцiв голожопих нiкого i не було. То i то шось iнодi трапляэться. Шось ви робите не так. Продайте отого пiрата отим сомалiйцям , хай полонених матросiв шманають , купiть аську i вже десь за рiк у вас буде цiлий тазiк рiзноманiтних манет