оооо хоч одна людина догадалась з якими плакатами будемо на парад іти, ато пан К вже мене до москалів записав.
у нас народ тупо став ловити рибу на вудку, як почали дой…буватись «охоронці» (без документів, тупо тітушки), їх стали зв’язувать і віддавать поліції)) Бо вони ніхто і звать їх ніяк. Доків нема отже хулігани.
та отож( моя каже, що відіслала. в мене ще один лежить мисливський, вже боюся його відправляти, щоб не згубився
Угу. Або товстолоба на шість кіль, який в мя вудку з рук зкиздив, добре що вудка була (не моя) "правильна", та вспливати навчена "дупом-до-верху" Власник пореготав, та мовив "ну... раз так сталосі, то хоч оковитої накрапайте грам піісять, бо я за кєрмом" (приїхав на "табуретці з двома колесами", тобто на якомусь китайпромовському мотороллєрові підозрілого вигляду - а "воно" ще й їздить?!!). Всім добра. Було спекотно - +30, на сонячній стороні +39 (!) Хто там з отими шаманами "вась-вась" має? ГА!?? * щось погода ну геть не від 03.05.2018!
Доброго вечора Сьогодны довелось побувать в якості таксиста возив одну женщіну на край землі,там де кордон Вінницької та Киівської областей,глушмань не знаю як описати Назад повертався сам то вскочив в лісок,якийсь він неправильний,накопав бімб то деактивував доволі незвичним способом,в закинуту борсукову нору,потім трапилось два траки СТЗ,потім ще всяке желізяччя та якісь непонятні траки,мо хто підкаже буду дуже вдячний.
якось їхав із Погребища в Сквиру, на межі областей … повний п…ць. Вінницька «дорога» — місцями асфальт, а київська — ідеальне полотно. Стик двох областей 20-30 см. бордюр між дорогами)))