Ні то в них там нижче дамба. а внас дві та в пана Художника зо три. за і пемсьо ковиряти.. хай росте на втіху олігархам))
Тут якби палка з двох кінців, от буде нічейний то будуть браконьєрить тож теж риби не буде, а так нікому то нікому, на спінінг можна покидать і то не довго
Вітаю.В нас було сонячно,тімпатура досягала +30 на сонці.Відкрив сьогодні сезон купання у літньому душі
Добрий вечір...землероби. І мене сьогодні понесло,спочатку в ліс,але натрапили на не файні місця,стріляні снаряди,по всюду...зі мною був ще не обіжжений копач,рік стажу,то сидів в машині ,а я після другого десятка тих "огурків" сказав їдем на вибитий хутір...від гріха подалі... Хоч хутір вибитий ,але щось і накопали під спеку в 30 цяйть градусів. Щось я не ппомню щоб в на 3 травня таку спеку....такі у нас буде тепло...колись. І шо за гудзік,з ключем....ключніца згубила чи шо.
ви що подуріли геть? що за мода за свинособакми усе копіювати а особливо оті срані паради на дєвйатумайу з бес смертнимполком. в нас оно риги бувші а зара жопобльоківці з камуняцькими недобитками таке хочуть вчинити. давно їх не били курви сепарські
Вечір добрий, добрим людям. Оце припхався з двору, полив городину, деревця молоді, прийняв холодненький душ, трошки перекусив і можна тут потусить, читать , кнопать.
вам що теж плакат брати ? ми ж нікому ні ні, тссс, а хформа в мене є. пана художника теж загриміруємо.
Дякую,вже просто мушу відправити вам ті гудзики,які за рік зібралися. У нас був поважний рід женічуеів,я вже думав що то їх.
Ставок виводиться за межі нас. пункту «на папері» і оренда копійки. До того ж на одну вудку ловити не можна лише в розплідниках, які офіційно розплідники. Більшість таких ставків тупо незаконно захоплені. Є нормальні орендатори — сам знаю багатьох, що спокійно дозволяють ловити рибу в межа 3 кг. на рило в день. Що таке 3 кг? 1-2 коропи))
шановні пани зібрались на " акцію «Безсмертна дивізія». Восьмого та дев‘ятого травня з портретами наших дідів і прадідів з дивізії «Галичина» ми маємо переконати ватників, що їхній полк не такий вже й бєсмєртний." Добрий всим вечір!