нє,є і нормальні.приходить,питає.ми-показуєм знахідки,розказуєм.один-а бомби тут є..я-нє в вас чисто ніц такого не було.він-фу!копайте хлопаки.мені не шкода.
Доброго ранку паньство. Знов сьогодні буде жара. Треба вже трохи дощику, а то замордувався вечером все посаджене поливать.
візьму в рент зару типу Більше зображень 2С6 «Тунгуска» «Тунгу́ска» — радянський та російський зенітний ракетно-гарматний комплекс, зенітна самохідна установка розробки Тульского КБ Приладобудування. Вікіпедія .мухи ЗАДОВБАЛИ!бліть.або тапок
Шось я вже накопавсь..Ледве рукзака до хати притягнув. Знайшов траншеi ,але пустi. Отож трохи розiмьявся. Перший коп-дзвоник. Гадав шо вiн перший дзвiночок , а виявився останнiй.. Потiм викопав криницю за шматок шмурдяка Ось це цiкавить. Шо воно таке ? Залiзний засмалений прутiк , у дiаметрi десь до 40 мм. Пiдкопнув десь з пiв метра , а вiн i не ворухнеться. Може то кадастiр ? Привьязка гугля ? Отакоеот
Та нема тут нiчо харошаго. Тiки на бокал нашкреб. То була розминка. Бо коли пойiду покапать у свойьо удовольствiе свiт за очi на цiльний день шоб нi руки нiноги i поперек не стогнали i ,були готовi до цього свята. Фiлiжаночку винця тре обовязково пiсля тренування. Ось цим зара i займаюсь. Прохвiлактика отака. А чого ж Ви утой бункер без пива полiзли ? i шо збiгать нiкому ?
Добрій день панство на дворі жара а я застудився на тяжкой праці тож ліки та до тяжкой праці сварка кличе отакоіво
Таки так ! І бьють в груди та кричать що вони огромні податки сплачують щоб ми з вами жили як шьоколаді. В нас ставок без жодних доків зариблиний фермером в вже рік 10 тий ніхто не сміє там ловити ні плявати на лотці. І де правда?
Тож, втретє Наш учитель викликає: Де правда, Спойлер: митець Йобані кретини, імбецили, олігофрени І мікроцефали, їбать у жопу вас каленим хуєм! Тут наче шось мене вперед штовхнуло: У клуні! - заволав я відчайдушно. Дивлюсь - дідусь всміхнувся лагідненько: Не можете, шакали, без підказки! )М(
Заступлюся за рибу , бо вона не винна шо на поверхнi правди нема. До того ж цемент дешевше за сiлiтру , i рибкам буде користь... i ракам
Та Вона і сама непогано дохне. Зараз екологія вже не та. А він ще відходи зерна в річку кида то в тії зеленій жижі страшно купатися.
а оцепить район слабо перед цим? і палає я вам скажу зовсім не велика ватра, збоку не дуже й видно. І в полі ще не знаходив ні разу, хмиз там звідки? там шашку прив'язав, пшик і ваших нєт! секундне діло.
а в нас оце навчання були го на випадок коли дамбу прорве то що робити, а ставок то так, капля, от дамба то сила.
як то не вірю?! я дуже вірю та і другим кажу що на черкашині ніц нема нічого. а те що є то тільки троши та тілько для мене. отакоєот