Вітаю шановне панство ... шось той празднік вдався на славу . всі конкуруючі хфірми зібрались разом і забухали , ну то таке то жєття ...
Добрий ранок панству ! Ледве вмовив хвермера не засiювать поле бiля мене у 50 гектарiв. Там правда нiчого не було нiколи ,але буде де побiгать до жатви . От сьогоднi i почну
і як йому, потенційному однорукому шлюхалось ? _))) Слухав з посмішкою,а коли на телефоні я показав наслідки то скривився; -Я ж обережно,зі мною такого не станеться... Дурень головатий.
Доброго ранку,стійко планів,що не знаю за що хапатися. Тож вони хуйло послухали ,що наші стрєлТь по денщинам не будут,і ще нас потім обзивають фажиздами!
а що вам про неї розказувать ТТХ? так в неті валом. А як без чеки то викопати поряд ямку, наложити хмизу, стягнути туди її шворкою (в мене 50м, поки вистачало) зверху ще хмиз та підпалити, головне щоб чорти нікого не приперли поки горить, це саме доступніше. Крайній випадок я так німака 50мм міну здьоргував, торчала жопом до верху, наколота, як бачите пишу ще.
Та отож жарите ви ту феку на полі а тут в нужен час підскакує чи фермер чи лісник.Подивитись що внього там палає. І що ми получаєм на виході? Шашлик плюс бобік
Питається маленький хлопчик у діда, що таке відсутність логіки. Дідо щось си пригадав, посадив внука на коліна і каже: – Коли я був таким маленьким, як ти, то я три рази на тиждень ходив до церковної школи. То, звичайно ж, була пуста трата часу, але то вже таке. І от одного разу, взимку, а взимку, дитино, ми колись щодня їли тушковану капусту з фасольов, часником і з шкварками,.. так от… Так ся стало, що я одного разу взєв і пернув у клясі. Так засмерділо, тагі-би тхір здох… – Та Ви що, діду?!. І що?.. – Ая… Ну так сї стало. Так мене пані вчителька потягнула різкою по крижах і вигнала з кляси. Я пішов надвір дихати свіжим повітрям, а ті придурки, разом з вчительков, всі там сї залишили в тому всьому сидіти. Ото і називається відсутністю логіки…
я мав на увазі отакі світлини нашого комрада,зацініть! VOVA777LvivObergefreiter Повідомлення: 79 Адреса: Львів Дуже цікаві фото - вхід "Едельвейсу" у Львів https://inlviv.in.ua/lviv/lviv-1941-roku-u-ob-yektivi-nimetskih-soldativ-z-edelveysu
а от нехрін лазити та дивитись а щож ото там оно щось ходе, мать скарби на моїй землі шукає. а хріна йому а не скарби бо то є мойа земля.
СТОЯТЬ.БОЯТЬСЯ.МОВЧАТЬ І НЕ ВОРУХАТЬСЯ!.фермера-не чіпать.а лісника(в полі)...поймать,растрєлять,похороніть...да посмєртно...ото зараза!наградіть!во!і чого всі до нас мають претензії?хіба за тих піндосів,що шахти не закопують?
таке! фермерів за їхню тупість та жадібність у першу чергу тре. бо вони вже задовбали підорювати, то розорять майже до самої річки то шляхи які між полів вздовж посадок є переорять. все їм землі мало. ото викопати ямку два на два і покалсти його туди живцем. най ся жере тую землю якщо йому мало
як казав мій старшина-відпочинеш на...ну пан в курсі.МОЯ !/бо я ревниво авторські права свої оберігаю/ фраза-не відпочивати,а!піду..попрацюю ...в режимі-БЕЗ ЗВЯЗКУ./тобто СПАТИ!/
В7 доброго ранку ! Сонце світить, тож, треба працювати _))) Отже, ранкова кава та до рибних справ !!!
ЯКА РІЗНИЦЯ!я їм по-посіяному не йду,врожай-не беру.хіба-фермер сам має мд.а так.раз були в лісочку-все перекопане.вертаєм.комрад нарвавсь на мЄсних.ті-ми час поліцію визвем,перерили тут все!ми-давай,ща дрон прилетить.самі гади чорноту/бо бухать нема бабла/ риють і шахти лишають.ті як почули-рєзво змились.отакоє.