нізібудімніпрастім _))) і як йому, потенційному однорукому шлюхалось ? _))) яким чином ?!? як привезу, навчіте ?!? _)))
так тре було на отому кабанчику тренуватись. тілько папера на автівку відати та ключі. ну так, про всяк випадок))))
Ні)) То в саперів така приказка. Перша помилка коли женивсь, друга коли обрав спеціальність, ну а третя то не дай Бог.
До пічі тії тРахтори.Т4 повний привід-ото вєщ!або вілліс<правда там місць мало>.і ...мама міа.ну і водій в тамій темі по напрямку.амінь.
По македонськи.не піде.пробував.набоїв не хватат,цілити невдобно,а копарю-палундра!2 мд ?а фіскарь?на ...вуйка повісить?))))))))
а в мене виявляється сьогодні подвійне свято. мало того що сьогодні день барбікю по Одеськи так ще і виявилось що сайт на якому я постійно збмрав старі світлини міста який я вже поховав через те що господар вирішив його закрити виявився живий. господар сайта передумав і оживив його хоч старі світлини він не відновив, але в мене вони є, але почав хоч і по трошку додавати нових та зробив нову адресу сайта. отакоєот
давайте краще заберемо Кьоніґзберґ і подаруємо його німакам - за те нас відразу приймуть в євросоюз і всім дадуть пічєньки , будемо на законних підставах там жебракувати й крутити полякам дулі
Краще рєхфєрєндум устроіть.і з Сиріі зєлєнь ігіла <вєжліву> такую напрасіті.тіпа впихни та ввійди.ну і Кьоніґзберґ наш не забути.і ...аквафреш галімий.амінь!