так вони спочатку підкидають те що на барахольці купили а потім ААААА! нашйол! часи мольнія совєтськава праізводства. АААААААА! а вот ісчйо манєтка,5 капєєй 1987 года. во павізло та как.
Та ні,про те що нех й копати всяку ерунду й брати до рук і що взагалі це крайній його коп зі мною.З мене доста,бо то прибігае зі своїм кощеем коли щось путне знайду та ника біля мене,то ямку зоставить(та я забув)забудько бісів.
класні в неї туфільки - правильний підсилений стальним вкладишем носок та тонка біла шкіра всередині як в бундесів , але сама то вона жидівка чи циганка а то ще гірше за комуністів ...
14 рік, якесь дурнувате підкацапське стерво жіночого роду теж питалось видерти в мене автомат))))У тодішньому Дзержинську.
та якось разів скілько натрапляв на той канал, а мо не той але схожий. звідки вони незнаю але те що батько та син та обоє тупенькі то видно таки вони
по перше без дьоргання та транспортування помилка зводиться майже до нуля а по друге краще вже я ніж мій малий(чомусь він знаходить) чі хто з дітвари знайде.