а хіба він був не правий? мені теж не вірили що кацапи то худоба яку тре знищувати та що війна з кацапами буде до тих пір поки самі не побачили наочно що так воно і є
В мене була стандартна програма озі експлоєр,в ній є старі карти,чомусь програма перестала працювати,але самі карти старі збереглися,тепер от ламаються голову як це все заставити працювати на другому планшеті
на той час коли відбувались перші домовленості це врятувало країну та дозволило створити дійсно боєздатне військо. бо коли поперли кацапи війська майже небуло, верніш небуло боєздатних частин і все трималось на поганоозброєних добровольцях які стримали та відкинули кацапів. усі добре памятають той випадок коли якийсь жовнір узяв до рук гранату та сказав що зара підірве тут усіх разом з собою якщо не припинять блокувати колону техніки яка йшла на фронт. про що це каже? а каже це про те що небуло бойового духу намотати тельбухи блокувальників на гусняки танків щоб інші мали приклад та не блокували військо. отже на той час ті домовленості були потрібні. а чи потрібні вони зараз? незнаю. я не маю достатньо повної картини того що відбувається а те що пишуть наші ЗМІ не передає і десятої долі правди. отакоєот
так це вам не експловер тре а озі встановити щоб ті мапи передивлятисьбо без озі там ніц нічого не вийде
Так от,уявіть собі ,що ще є такі єпеня,куди ще не ступала моя нога,тепер все вибито,тому ' сенс пошукати окремі хатинки,на які колись ніхто не звертав уваги.Чисто спортивний інтерес!
Я вже казав, що двоє селян, наприклад, кілька років грабували городище, от в них були гарні знахідки, але це не наш шлях
Я тоді кожен день дивився роліки на ютубі як наших бійців зупиняли товпи сепарського бидла, одного разу водій бмп протаранив їхню автівку та колона рушила далі, а в основному морального духу не було, я пам'ятаю Але ще пам'ятаю тупе командування, цікаво чи змінилося щось з того часу. А от джавеліни нам надали, якщо зсу не будуть воювати, то навіщо?
Га-га, ще такого про мене ніхто не казав а тим більше не знаючи мене, навіть заочно. Я кажу правду, чому та як було. А навчити шукати (хоча це дуже неблагодарне діло) я можу в своїй місцевості, вашої зовсім не знаю, був там пару раз.
та просто пан Гріфон трохи східніше жіє, яб сказав що він жіє на лівоберіжжі. отакоєот. тож до рівненщини йому троха задалеко
Доброго вечора,посвяткували пора й за роботу.Мої святкові будні і результат)))Єфка залишена в лісі...
так йогомосць вже скілько разів казали завдки вони, а те що ви непочули так то вже ваші проблеми. З.І. на черкащині нема ніц нічого. можете в пана Бека чи Художника запитати якщо мені не вірите
Я сподіваюся тут ніхто таким не займається, я про те, що в одеській області є де копати. Є, але неможна