Доброго дня панове. Приперся з двору, там жара, арбайтен не хочеться робити, от трошки в прохолодній хаті посижу.
по македонські, з двох рук.)))))старий ніяк не зберусь відправити щоб полагодили. а потім буду мунетку кидати з який йти на коп
чому не вистачить, он Т-40 регулярно робить новий завоз весною та восени як свої виберете то за могорич та до пана Художника
і то є добре, тому в нас з Террами весь цей час були повні кишені мідяків хоча я й з АСЕю тоді п'ятаки копав
От в темі про Крим сміються над набором з шоколадного пістолета та гранат, в Україні такий самий продається
Панове,маю проблему,здох планшет з навігацією,я його віддав на перепрошивку,картку пам'яті з старими картами поставив на мобілку ,теж Андроїд.Але щось не так зробив,програма експлоєр не працює,а самі старі карти є.Підскажіть як і де скачати експлоєр,і з стикувати з моїми старими картами,які є на картці пам'яті.
хм, не знаю, я свої місця не ховаю і не боюсь показувать і все одно на кількість знахідок не скаржуся
Десь у 2010-11 роках, розмовляли ми з одним розумним паном з Польші. Так от він ще тоді переконував мене що страшніш чим кацапи фошиздов нема. Досі на компі зберігаю картінке, що він тоді мені по скайпу скинув.