доброго всім дня!ну пан по вашій історії..ше не таке прапляється.а так-чом б і не цяпнуть з комрадами по 100+гарно та смачно поїсти і..до лопати знов.а лопать рєзко так отризвенить.то хіба так.но нажрпать мордягу..ше й на спекоті.уууу.ще раз всім вітання!прошу пробачити за прогул-бульби вже за.....,КВА!відпочиваєш тіки на роботі.і то вчора-25 тривог(переважно через грозу).вчора теж був прикол-кульова близкавка-гепнула в подвірї,метрів за 50 від нас.я оглох на годину на одне вухо,а власники-на 2.і вони ту заразу виділи на свої очі.так метрів за 30 від себе.добре кажуть-гримить?сиди в хаті.отакоє.
Всевидящее око, или лучезарная дельта, — масонскийсимвол, символизирующий Великого Архитектора Вселенной, наблюдающего за трудами вольных каменщиков. Изображается как глаз, вписанный втреугольник. Всевидящее око — Википедия
оце сусідо сижу жду чергу в цирульні,а потім думаю який би лісок обібрати на предмет артехвактів,мо де покопаєм,тільки якщо дорогу полатали по вашій волості
Малий каже, що в нас дорога виглядає гірше ніж на Донбасі після «Граду» Навіть трактори тут вальс танцюють
Доброго дня будьте здорові! За бортом +27 у затінку. Сухо спекотно. Троньки попрацював, зараз байдикую. Насмажив шкварок та читаю що ви тут понакняпували.
та куди мені, я незнаю як туди залізти та і недуже комфортно відчуваю себе у тих норах. та і не можуж я вас без хабара залишити геть бо ви і так кажете що ніц хабара нема а тут ще я останній відберу. отакоєот
як то немає? звісно що є. і не один. а на рибалку не ходжу бо танамиду нема так само і на полювання бо нема кулемета. отакоєот