Не уявляю куди треба їхати, в Одесі мабуть стільки мд, та й в області, що перекопано все От ви мене засмутили з ранку)) Я ж міг копати років 10 назад) у друга на полі був панський будинок, та туди їздили копачі. Ми вирішили, що самі знайдемо всі скарби, взяли аську 250 в оренду з рідною котушкою та нічого не знайшли, на тому мій коп тоді і скінчився
Бiльшiсть з новеньких не копарi а хабарi !!! Надивляться фiолiтi тай бiгуть на той коп як стадо за зольотом. Дивися йому у очi i бачиш там тiки доляри. Пiсля таких тiки ямки та шмурдяк розкиданий. Нiякойi порядностi та романтiки в тих довбешках нема. Тiки грубi грошi i швидко
В даний час пошуковці зі стажем не тільки не признаються про свої місця та пошуку нових,але і що,де знайшов а це основне,навожу приклад знайшов необліковану корчму,позаторік копаю тільки вночі бо винесуть геть цвяхи,і вона ще не один рік буде мене радувать знахідками поки її не знайде ще хтось,тільки тихенько і не кажіть нікому бо зараз з клюні вилізе старий,злий,вредний дід і заладить:
Навіщо вам шановні якийсь хабар шукать за допомогою мд,осьо таке треба шукать: https://auction.violity.com/74463909
То зовсім дурні) я затрати на коп навіть не рахую, бо то хоббі Але без знахідок ходити дуже сумно) І не розумію я тих, хто динарії по 300 грн продає
А мiдяки по пьять грн , татарки по десять. Посмiховэсько ! Одного разу були скрутнiчаси i понiс я хабара до бариг напродать. Жмэньку татарви витягаю та питаю скiки ? А той бiгiмотiк з бiгаючими свинячими оченятами гордо так менi каже :- я по пьять гривнiв беру ! i так чогось менi закортiло йому отi данги в оченята повставлять , але розвернувсь та йду а вiн :-Ти куди ??? Кажу :- назад вiднесу у степ викину , але врятую тебе курва вiд ожирiння . Все , бiльш не ходив
вітаю панство. тепло, сонячно, затишно. у вечорі тре пхатись на тєжеку працю. так тож жігулі а це ракЕта. отакоєот
Ви бачили почому зараз 968-мі? чи у Вас є дешеві варіанти? Я би взяв для копу)) https://auto.ria.com/uk/auto_zaz_968_21610059.html
Були. Одного живчика напродав мiсяць десь назад за 8. Того шо зара йздю купив пару год назад за 9. Майже новий 36 тис. на спiдометрi. Тре шукать , по селах. Десь у гаражi стойть новенький , чекае