Сьогодні була така історія... Вже ввечері, години три тому, йду через двори додому. Назустріч преться дууууже сииильно стомлене тіло з прикиду видно копача (бо навіть штанга не складена повністю з рюкзака стирчала) в напів-бундесу (штани+кепка, футболка "найк"... може теж бундес))). Хтось з камерадів викинув новачка з машини - сам добирайся, дуже схоже. Трохи пошатуеться і шаркає бєрцами молодий такий копач років 20+... І по телефоні говорить. Я ж як нормальний копатєль посміхаюсь йому назустріч і призупиняюсь з метою привітатись і спитати як то воно покопалось. А воно помічає мої рухи і зупиняється і каже в телефон (з виразом обличчя - зараз я комусь порихтую обличчя) - "стоп, тут якесь пуйло..." і (думаючи, що я не почув) зі старим, як світ, гопівським питанням - "братан, ссс... пффф... ссігарета есть?" Я ж вирішив, що мені цей можливий бугурт нах не треба, а йому, можливо, теж, сказав що курити нема і порадив приникати штангу. І пішов собі далі. Так я до чого... "не умееш петь-не пей". Не, не то. Не бухай на копі. Не, не то... А, я зі зверненням. БРАТАН, якщо ти протверезів і це читаешь, Я Ж ВСЕ ОДНО РАНО ЧИ ПІЗНО З ТОБОЮ ЗУСТРІНУСЬ, МІСТО Ж НЕВЕЛИКЕ, І АРХЕОЛОГІ В ПРИНЦИПІ ОДИН ОДНОГО ВСЕ ОДНО ЗНАЮТЬ. НЕ ЗАБУВАЙ МОЮ ДОБРОТУ, БО Я ТОБІ ЇЇ ПРИГАДАЮ))) Будь чемним. )
тоді мосьпане вас першого тре гнати на тую панщину)))))) нема чого було і заморачуватись заради п'яти відер картоплі. то так, аби молоденьку поїсти і все
та хрін ви вгадали. я саджу по троха помідорів та огірків аби було на салат щоб до крамниці не бігати. а картоплю можна посадити трошки щоб молоденької поїсти бо як в зиму заготовляти то дешевше купити ніж в себе вирощувати. отакоєот. а ви кажете
Та навіщо воно ото треба? Толку від того все одно не буде, це раз + загальні двори, купа 5-поверхівок, баби-діди на лавочках під підїздами, купа людей на балконах, діти бігають навколо пісочніци, знову ж таки. Та щось і романтика від отого "раз-два-три по почкам, раз-два-три по печені" вже якось давненько пропала
голодрання не святкував,первомвй в трахторі зустрів,з кумом по трошку пива влупили,а тепер хочу шашлика
Доброго вечора шановному панству Оце роздивлявся світлини які любязно виклав пан Саня,і зацікавив отакий сюжет,один дід рвав на собі останні червоні труси і клявся шо його персону підступно оговорили в любові до вживання жуків під назвою хрущ,дивлячисть на фото шо ми бачим виявляється є в нього така слабість,зажарить та зжерти енну кількість вищевказаних жуків(під назвою хрущ)
знову діду ви капості кажете чи мо вам окуляри підігнати? пан Саня підняв у лісі ціленьки окуляри то може подарувати вам за невеличку ціну і ви нарешті побачите що то шматочки САЛА. отакоєот
там виявляється у іншому справа. той що стрілив на війні був а загиблий з кацапстану з заробіткив припер. от вам і причина.
Це не перший такий конфлікт на такій основі,на то вона і гібридна війна,осьо наприклад в регіональній темі https://reibert.info/threads/lugansk-i-oblast.66814/page-138#post-11053618