той на який нак показує нема на пікельхаубі такого з листком, ніяк не згадаю де таке бачив, щось типу петлиць
Доброго. А де це вождяка? https://reibert.info/threads/povnistju-skljana-gasova-lampa-kerosinka.1005748/
Доброго дня, шановне панство! З днем святого лентяя, тобто з днем міжнародної солі-дарності трудящих! а до мене сьогодні білочка приходила, дві.
До речi : - В нас це шо нi на эсть пiзнэс !!! Бiльше за землi зашибають тiкi газпром i наркотрафiК. ОТАКОЭ ОТ. яКЩО Дмовитись з дiльничим то всэ буде добрэ ! А тэща так просто не сдохне , навiть не сподiвайтесь...
А взагалi за тварiю можу сказати багато... Але не скажу бо пiдтримую нацiонального виробника !!! Отакоеотю. АВТОЗАЗ РУЛИТЬ !!!!!!!!!!!!!!
О !!! Ви не могли-б оiтм вестатом менi повернуть за грубiгрошi напис REMINGTON 1917 Звiсно з корисною метою
Я так розумію, що далі буде ще. Коп, копарі, мд. ..Таке враження, що спецом все роблять, щоб тільки діскредитирувати народ з мд.
Привіт камаради! Вибрався на природу! Копу не було,але мала пінпоінтером шукала приколи! Декілька фоток для антуражу і підтримки нашої темки ! Пройшовши в ліс 5 км варимо аль денте макарони ! )) В чугуні,все як трєба!... Це не дома на газу,тут сам казан кг в три або чотири! Потім пік овочі! Мікроволновка 2035 року Тепер дома ....