Добрива i при сесерi сипали у бiдолашну землю стiки шо i червьяки дохли вiд iнтенсiвного землеробства. Але зазвичай у полi монетки завжди були кращi по сохрану нiж на самому хуторi. Гадаю шо органiка вбивае , ане селитра.
А чого б не зібрати всіх злосних неплатєльщиків %, та й вигнати на городи, най саджають,копають, орють, а самому, у великому сомбреро (щоб сонце голову не світило), та з канчуком в руці перевіряти якість їхньої роботи. І Вам добре, вроді як відпочиваєте, і їм , трудотерапія то тоже як відпочинок для здоровля.
Манетто збираю по городах....гною пруть хто як може. На одному городі може бути манетто вбите геть, а рядом наче муха не сиділа. Залежить багато від чого. Бува на полі знайдеш мідяка а він синій наче баклажан, тернув наче е легенда, а водою змив і фсе.
не бачу, знав би то не питав, бронзові знаходив, такі нікельовані ні а кокарди тільки Н2 навіть таке фото не знаходжу, гугля пише не знайдено такого, зараза
я поля закінчив копать коли динарія зїденого аміаком знайшов і мідну монетку яка при карбування 5 коп була а стала неясноїформи і номіналу.
і знову все в протруювачах та ядохімікатах ... нема в нас майбутнього - повиздихаєм як гірські горили котрих січяс показували по "мегі" ... А шо то у вас за трахторець такий ? чи то просто кабіна саморобна якась поляцька в емтезухи ? ще один сектант "треба работать бо наші пращури так работали ..."
а що , доречі , по "інтеру" справді готується святкова програма з парадом та путіном на красній площі ?
отже маємо нонсенс - натуральне і без хімії , вирощене на коров'ячому кізякові то єсть шкідливо , а посипане сілітроном то єсть пользітільно ? А взагалі то азот та його форми в аміачних добривах також присутні в ґрунті у природніх станах . А от КАСи - то якесь страхіття , але кум таки вкрав в колгоспі двісті літрів КАСу й полив на городі де планував посіяти ячмінь на сіно для своїх рогатих - так от ячмінь ще не зійшов , а пирій вже посох там де потрапило те добриво . Я йому сказав шо він тепер своє молоко сам нехай випиває та тещу ним купає - може скорше здохне ...
Дякую , ви опіздали бо я вже привітав всіх тутешніх замаскованих комуністів та інших адептів ідеї "фольксштат"