нє бліть. за ночивлею у незручних умовах та за збоченнями горобчика)))) звісно що і за хабарем теж. бо чогоб ото було там тиждень товктись
А якже нові навики по розкопу. ни тобі лінійки для маштабу. нема таблички з датою та місцем .відсутність точки ло GPS розташування Вашого розкопу з привязкою по оріентирам. НУ далі перечислять нема сенсу я навіть вірйовок / натянутих /на розкопі невгледів Ви досить поспішили хоча Ваша присутність на розкопі 2-3 дні з відданною роботою моглаб полегшити наступним поколінням подальші пошуки в даному розкопі. ібо все те що Ви там незнайшли їм недоведеться шукати.
Але ж там нікого не було. Тільки якесь залізо, схоже на залишки стола, чи похідного ліжка. Я його не викопав тільки тому, що не взяв нормальну лопату.
ну зараза,на експертизу його,кілька днів назад якась капость вивезла маленьке котеня в ліс,довелось таки забрать додому,то 11 штук з нього зняв,думав хана йому,але нічо гасає по господарству як в себе вдома
конкурентів менш буде,взагалі думаю треба розкручувать тему про чупакабразних кліщів,щоб народ менш по лісах шарився,ну і страшилки заганять про те як вони по три пальці за раз відкушують
Дякуємо,у нас своїх хватає,десятками за коп з одежі знімаємо.Прикольно як швидко вони бігають в пошуках дзюрки в штанях,навіть через ширінку хочуть на тіло попасти ті сексуальні кровопивці.