а це до вас діду таке прийте щоб не капостничали не били ценні лямпи кувадликом та не постили чорносраких обізян. отакоєот. а ви кажете
ви діду ліпше б чавунку охороняли бо натрпили на залишки мосту від чавунки а саму чавунку вже всьо. на брухт розібрали а там ї було чималенько километрів. отакоєот
Звичайно брехня ми пану Беку сплачуємо проценти, а він вам обіцяв братній відсоток мухоморівкой. Нічого лічного тіко бізнес.
світлини в пана Сані. в мене акуми сіли лише дві світлини встиг зробити нашого місця де зазвичай таборимось. був здивований що за рік усе залишилось на місця хоч до села 300 метрів.
чого це? яж не під дубом Залізняка копав. нас в Медведівці поліцаї спинили щоб перенаправити на обїзд бо у центрі де зазвичай проїзд зробили пішохідну зону та яраморк а в нас прибори відкрито лежали. то і не спитали що та чого хоча і бачили. отакоєот
Ой який красивий день!, борги віддав щей на пиво з щашликом лишилось, картку накормив.. хоча не вдупливсь з ранку чому Приват банк не працює в понеділок застрахував газельку... от тіко штрафу не сплатив ну та нічо время ще є..
нафіга? в мене звичайні акусм але я не перевірив їх перед виїздом бо похпацем збирався. автівка приїхала за мною раніше ніж я встиг з тєжкої праці припхав. отакоєот
Вітаю панство з початком тижня! Я сьогодні теж трохи в лісі був, по місцю. Оскільки ліс битий-перебитий, то знахідок ніц, жбонь одна. Отаке (це хтось до мене покинув, я своє навіть не фотографував): Щоправда, дід поклав 5 коп. 1924 року, але життя її не пошкодувало. Іще прийшлося своїм совочком для піску винести доволі велику яму. Спеціально поставив лопату ручкою вниз, щоб було видно, де залізяка, добрих півтора метри. Хто після цього скаже, що Терра-705 не глибинний прилад? А от із залізякою засада вийшла, на дні бліндажа дзвеніло щось отаке, але що воно - ХЗ. Воно велике, і йде під стіну ями. Побачив, що не кулемет, то далі копати не став. Дякую за увагу.