Всім доброго ранку! За вікном красава,на коп коли земля просохне,бо авто тягати по болоті в лом В планах добити те озеро та дороги до нього,так що роботи там ОГОГО ! Фото буде 100 %
Доброго дня Відвідав вчора один лісок,зі знахідок десяток совдепів лінь фоткать,сережка з брюліками,меч,сокира,дві ножівки,мабуть піду лісником,повний набір реманенту вже є.Ще трапилась одна копачиха,доволі цікава женшіна,колись знав її чоловіка неодноразово промишляли з ним по чужих лісах,але підсів хлопака на стакана,зараз в селі ходить "стакан наливай я помагай",то дружина трохи покопує сама,хотіла телефонами обмінятись але я подумав навіщо лишні проблеми і їй рояснив це.
Не знаю як і чим його покрасити шоб воно було прілічне,але одного діда з нагайкою покликать то скоріш до порядку доведе
Хз, це мабуть який талант Одного разу знайшов три царських монети за один день, ото було щастя, а де в одеській області клондайк, я не знаю, бо куди не поїдеш, все перекопано
ДОБРОГО ДНЯ. Коли налажений процес посадки. та збору врожаю то мене це зовсім ненапрягае. і картоплю цю зиму я продавав по 6 гр. надлишком годую свинок які в свою чергу підуть на продаж і частково до мого столу.Коли є свій трактор і спеціально обучені люди то все це нетаке страхітливе як тут описано.
Ну може в кого і талант а в кого і офігітєльне везіння, в мене ні того ні другого і на мій погляд є два шляхи(мо й більше але знаю тільки ці) мій коллега корпіє над літературою і прив'язками карт - це перший, по другому йду я; це коли визначив ряд факторів які впливають на вибір місця для поселення древніх, важко тільки попервах, багатенько ножками топать а далі вже друга проблемма: де б стільки часу взяти щоб побувати на напрацьованних місцях, хоча б на третій частині за рік бо як писав пан Юнкерс - сезон різко закінчився майже не розпочавшись, тільки три виїзди а вже засіяно і посажено. А перекопано і в нас, в кожному селі тепер по кілька мд але повірте, головою працюють зовсім небагато з них, зате бігають як коні
Як до мене ,то краще лiтом працювать на городi , а взимку коло пiчки догори ногами. Нiж кожного дня пхатись на роботу. Алеж не всiм це до вподоби.
Доброго ранку, шановні! Buenos dias! Як кажуть в Коломиї. Пиво знайшлося … в крамниці)))) Хто доведе, що сьогодні понеділок? Бо я не вірю.
О! «И всю свою долгую жизнь я провёл в экстазе. Это источник моего счастья. Воображение было источником моего счастья. Все эти годы оно помогало справляться с работой, которой хватило бы на пять жизней.» http://shablona.net/eduard/posledne...latno-i-vsem-ya-hotel-osvetit-vsyu-zemlyu.htm
На рахунок сезону: в мене фортуна і траві дозволяє шукати, але то клещі, мать їх Кажуть що при СРСР їх труїли, а зараз ні
Доброго дня,нарешті в хаті,завтра в Європі маювкі,можна в дома на городі відсвяткувати,парад картоплі зробити на грядках.
я ніде не пропав., я тутачки. перечитую що ви тутачки понканопували поки я штири дні у Холодному Яру був та по його околицях копав.