???? ніччо не зрозумів, щоб показати на прикладі треба зі мною на коп, ходити на копі треба завжди, не один кілометр але якщо я не рискаю по полю в пошуках а виходжу точно на місце то це саме коротший маршрут і найменша втрата часу. В випадку з авто вибираємо місця можливого розташування об'єктів пошуку, наношу їх в гугл арті на фото з супутника і роздруковую, також дуже економить бензин та гроші бо не рискаємо дорогами, під'їхали, глянули чі є там щось і чі не засіяли. Виглядають мої роздруківки так
Вітаю , сиджу у бункері і чекаю 09:00 . на вулиці харашо і красіво , пташечки дуже гарно щебечать ...
в мене тьоща кричала що я голоду помру коли я в полі город залишив . а коли в неї так само як в мене викопали картоплю з цибулею то залишила також . а цього року дружина коли побачила шо картоплю продають по 2 грн. за кг . пів города біля хати засадила деревом ...
Всім привіт,сонячно й тихо.Збираюся на працю(короткий день)і на сяслик!потім день відходимо(по буграх з МД)і знову до субботи праця. Ха-ха,ми з батьком щоб мати менше гнула спину на вгороді(тай ми біля неї),засіяли його пшеницею зоставили десь соток 30 на все про все.Крику було спочатку,що з голоду пропадем і взимку будем втридорога купувати городину,а зараз нічого,щей хвале
Доброго ранку. До терміналу накормить картку для податків та аліментів, та знов арбайтен по стахановскі.
так досвід нормально працює навіть на тих місцях де я ще не бував, зверху ж таки видніше де краще місце але оскільки тоді народу було таки поменше то десь в 2-3 випадках там таки пусто або царизм, просто я по хуторах не хожу, хіба що він стоїть на скіфах чі пеньківцях.
та в вас там "перекрёсток семи дорог" кого там тільки не було, не можу показувати публічно фото(бо просили не обнародувати) але повірте на слово, від царя гороха і до пізнього середньовіччя у вас такий клондайк що моїй локації і не снилось а в мене тут знахідки зовсім не пасуть задніх.
Від мене фоток не буде, просіть в регіональних темах бо функції "перегляд без копіювання" не існує якщо не достатньо мого слова то можете взагалі на мої теревені не звертти уваги