так по картам всі їздять, ото й результат, що карта потрібна тільки щоб глянути куди випрешся я зрозумів ще як починав займатися пошуком
Привітався ! Я ніяк не втерепаю такого приколу як ведення домашнього присадибного агрономства ... Сьогодні з кумом мало не побилися через той клятий город - цибульки та картопельки усілякі матьїх ... Я йому доказую шо начпуя тобі рвати сухожилля на тому городі аби в серпні так само порпатись в тій землі шоб дістати назад ті двісті кілограмів картоплі , при цьому все літо ковтати пилюку , ядохімікати , тягати поливальницю , човгати сапою ... Все життя пройде зігнуте горбом навпіл - а він мені " так ти ж понімаїш шо ми не будемо купляти картоплю та цибулю , бурячок та капустинку , то ж своє без гемео ..." і так далі як той зомбак ... Я йому кажу шо ти скотиняка сам себе дуриш та дітей примушуєш батрачити - а він " товсенатуральнетабезхімії " ... Але я сам на власні очі чув та на свої вуха бачив як вони з куминою мамою труїли посадкову картоплю ядами прістіжами такими шо її навіть потім не обробляють як виросте бо жуки жеруть листя і сипляться замертво , так само вони капусту кожного року так хімікатять - шо навіть сусідські кури дохнуть - і всьо одно писдять шо натуральне та своє ... Не вистачає на них нервів , я кумові кажу шо я он твому малому ноута купив за дванадцять тисяч - то скільки я тобі центнерів картоплі зекономив , га ???!!! А він всьо єдно - то так нада , ми так привикли ... Він хату стару в сусідньому селі на розбір продав , гроші на доляри поміняв , а потім ше поїхав туди та в кінці городу межовий пасинок хотів витягнути та доки розгойдував та впав і зламав палець - ну все , біжи додому та в лікарню , але курва не побіг !!!!!!!!!! так зі зламаним пальцем і волочив того стовба до причепа і все одно покинув бо не зміг його сам навантажити , короче я з вас кріпаків х...уєю все більше й більше , хоча сам вже живу в селі ...
Це ж тре стiкi накнопать, га ? 1.) Я вже давно на дядькiв не працюю, бо люблю волю. Крiпаки то не до мене. 2.) Менi це подобаэться бо вiн мене кормить i я не перенапружуюсь. 3.) Ваш кум саджаэ не то шо надо. Отакоеот авикажете
все правильно, строчок жрать ніззя, в ньому гіромітин який не розкладається при варці і не вимивається з гриба
кейс не самий вдалий трактор в сіенейча , але саме "естеікс-500" - то машиняка не має собі рівних при толковому операторі
подивитися по гугль арт рельеф, відмітити на карті і упєрьод, я сьогодні так був, з точністю до 1 кутової секунди на хатку одну, потім другу по супутнику бо в мене часу нема гоцать по полям, я пішки, тому знаю місцевісь чі ні не важливо, супутник виведе
та бібліотіку не спалив - а от в жідостані клопоту наробив , наслав на них урагани та зливи і тепер вічна пустеля перетворюється на оазу
та він як втямить шо треба багато землі викопувати - буде її вантажити та перевозити додому , я його хотів призвичаїти до пострілух - так він почав верещати шо патрони дорогі хоча я їх купував за свої гроші ... то діагноз "чияземлякалитчина"