за віслиэ пэчаті я дивився , там сюжет з двох боків а в нас з одного + після обриву має лишитися слід на Вашій щьось похоже є а на моїй нема ... кмнув на опрєділєніє на фіволєтовий ...
Гадаю то пошта. Для макумэнтiв. Знаходив на нiмацьких колонiях такi. Десь одна валяэться один в один з вашою
Я чомусь схиляюсь більш до того що то печать. Колись схоже за розміром знаходив але з глини. Один в один. Може глеки з пійлом закорковували?
Ні. Я не любітель таких мученій. Колись прягу з перев"язі переломив так. Дуже красива та велика була.
всьо , оприділили ... Западно европейская, торговая печать https://auction.violity.com/56901036-plombi-2-sht
Та ну їх на йух ті трактири, колись відкалатав на т-70, досі печінки підскакують. На сході на митилигі покатавсь згадав молодість))) А на бехі ніштяково мягко ходить.
Оце припхався з пошуку кулємйотів, три. Не найшов нічого. Думаю неправильно я шукав. Хотів за один захід три найти, а видно треба три заходи по одному шукати. Попалась обручка української пташки, або загубила, або ......
Вітаю панове, приїхав з копу, знахідок неахті але приємні, колись кошель був та пувички з ножиком, на базу прийшов камради вже шашлик жарять та приговорили 0.5 +0.25, добре хоч мяса лишили, бо дожарювалось. Равлик Валєра такий голодний що і мд зївби запросто. Берці змінюються тільки мд по сезонах.
а вони їстівні ? їх там валом , цьому лісі непорядок якийсь, одні сморчки , мухоморів і інших широковживаних грбочків нема.