Ранок добрий паньство. Погода сьогодні пречудова. Тепло,сонечко, вдень буде жаркувато, отже треба зараз швидко пити каву і в ліс, шукати кулємета, три.
Отож. Думаєте, панові Кацьові в тих спортпідвалах легко? -- Це вам, пане Allex761, всьо лігко в жизні дається. )М(
ВІтаю, шановні. Ледве очі продер. Вчора весь день вивчали «Олександрію». Познайомились з паном Алексом — впізнали легко, бо виглядає як на аватарці, тільки нагород трохи більше. Потім довго гуляли чекаючи дітей. Поки гуляли ловили мідянку… втекла, довелось іти в кафетерій, щоб поїсти. Нафоткали купу всяких квітів-кущів, ледве не потрапили до цугундера через мою кохану, бо вона тирила якісь квіточки на розсаду. Находили 48 км. по тому парку. Коропи червоні лебедя льопали по лапах ПиСи: сьогодні який день тижня?
Доброго ранку камаради! Вчора продовжував копати на озері і рілекс на лопаті був те що треба! Три монетки номіналов в два геллери 1897,1896,1914. Та сріберко 1914 в 20 коп. Рибаків тьма,підходять,цікавляця,короче весело Трохи відтер Трохи відтер,то в колекшон ! День пролетів суперово,всім добра камаради ! З.П. FLAT EARTH
Вітаю , поперлись согодні на річку покопати . впала вода тай трохи розмило . прийшов додому грязній як дідько . єлі берцаки повідмивав . зато крота-2хм вигуляв . ось результат нашого копа ...
Доброго дня. У всих вихідний а в мене проходний¿. Тре вітамінчиків наприкупити бо сил вже на дружину не вистача. Хочиться тіко відпочинку і тиші!
Прийiхали родичi та повiдкривали ящики з пандорами. Так отi трудоголiкi так йх наштрикали , шо матка не горюй. Во дворi краще не зъявляться. А осьо ракета , мо кому тре ? За цiною жигулiв https://auction.violity.com/74463909-mashinka-pedalnaya-raketa-strela-zaporozhec
вона ще дорожче продасться . а де це пан К% пропав ? спочатку пан Касио пропав , тепер пан К% . совпадєние ?
Доброго. Скоріш за все не гудзик. Маю схожу річ. Теж зі свинцю. На фото. Щось схоже на печать. Зверніть увагу, звортній бік такий самий як в Вашої. На мої якісь релігійний сюжет.
Вони на Холодний Яр подалися! Вітання всьому панству!І я копав,хай би воно сказилось,тіки з кабіни виліз...
якось на мою думку на печатку не тягне . по перше вона тонка , по друге матеріал не той . тай моя ще випукла ...