Доброго ранку! кому кулемета не за дорого?https://reibert.info/lots/mg-42.272623/ А я попер на картоплю до тещі, дерево спилять і тд. Мо якого хабара до дому напривезу.
А шо мені до петі,я і без нього десяток закордонних паспортів з'їздив,мав довготривалі візи.От сижу на нентральній полосі,застряг на перезмінку.
Вітаю , був на базарі а тепер приперся на тєжку працю . отце сиджу тай читаю шо Ви тут понакнопували ...
Доброго ранку паньство. Неред горбами світить сонечко, хмар нема, доща нема, погода дюже гуд. Зраненьку жінка заставила покосити в садочку, а то бур"ян наче кацапня, його рубаєш , а він лізе та й лізе, правда після рубки перегниває, і є хорошеє удобрєніє для нашої земельки. Зараз треба випить ранкову каву, перечитать все що понаписували, покнопать ну і знову до ремонтно-будівельного неподобства.
Шалом шабат, Ірушалайм і Бандерштадт! Почалися вихідні, надіюся кожен з вас буде задоволений ними і гарно відпочине. Якось отак: Працівникам села - вдалих польових робіт, бо ж гаряча пора. Зараз зустрів пана Корбі та його дружину в парку, у трьох словах розповів та показав, де треба дивитися, і побіг далі. Дружина плюється, що я геть перестав дому триматися. Буває. Артем написав щодо можливих причин, чому мене глючив сайт. Вельми схоже на правду: https://reibert.info/threads/scho-za-gljuk.832716/page-2#post-11042973
дратуєте ? я тут у бункері сиджу , так сказать на хранєнії , а Ви нам кіно про море та кравсівих жєнщин та гарну природу ... тоже туда хочу
"Покину цей бункер пуйовий , а буду ананаси і бургундське киздячить з манєкєнщицями в Парижі і через їх пойму марність зусиль". )М(
та шо кукурудзою торгує має сраку в два о може й три рази більшу . так что нєнада путать полєзноє с приятним ...
Срака вiд кукурудзи може буть тiки якщо йi у смальцi варити. Це дуже дiэтичний продукт, так ще отой хрущьов заповiдав шоб пролэтарiй не жирiв
Знаєте, як добре коли в хаті є маленька дитинка. Положили невістка спати мою внуцю, і сказала щоб було тихо. От всі тяжкі ремонтно-будівельні роботи припинились. Мож пару годинок повідпочивать, тут потуситись
Ото пан% в даний момент бурчить "врьошь нє вазмйошь" і переховує в найближчому яру пєнопластові "шедеври"