…………………………………… комусь не поталанило(( http://expres.ua/news/2018/04/27/292822-cholovik-shukav-metal-pidirvavsya-nebezpechniy-znahidci
Доброго почти вечора панове! Загнався я по своїм ділам в глухеньке село, люди плити предложили купити, тай думаю гляну що за плити кажуть лежали біля обеліска а ком партія рішила викинути до кладовища бо так не годиться пани і солдати.. я був шокований що людям продать тре бодай що за що гроші платять.. плити оказались тутешніх панів, а ота статуя говорять з їхньої пасіки,. Чи може таке бути?
Бляха , та к тож в нас , по сусiдству 45 з донним взриваком такаж курва як отой метелик sd. Достатьно перехилити
я був на місці пригоди сьогодні і знайшов взривак тобто він бив снаряд об снаряд ...але як працюе МЧС взривак був на місці пригоди
Сусіде в твому районі є лісок повен такого добра,там по 41-му стояла батарея протитанкова,ото ця гидота там і залишилась,місцеве населення гільзи забрало а каку по всьому лісі порозкидало,трохи колись мечеесівцям здав,то вони гади стуканули відки лапи ростуть то списав півпачки бумаги.
Надибав такого ящичка в родичів просять напродать. То тактичний знак з боку? Ще дверка наче з польовой кухні.