Гарненького ранку всьому паньству. В нас зранку трохи прохолодно+9, хмарок трохи э, але і сонечко пробивається. Вчора дощ йшов майже день, мо сьогодні не буде. Поміняв вікна в кімнаті, а тепер треба робити легенький ремонт, відкоси, підвіконник вставити ну і прочії ремонтно-будівельні неподобства.
Доброго дня будьте здорові! За бортом +14 пройшов гарненний весняний дощ. Все зелене з землі поперло. Буду сьогодні байдики бити.
Шановне панство вiтаю !!! Сонячно , лiтньо , тихо. Тому тре бiгти на город , навздроганять мотобоком втрачене. А от в нас коли дощiк, то це свято , обовьязково з горiлкою i пiснями. Алэ то дуже рiдкiсне явище.
не знаю який там на цій конкретно стан металлу, та й взагалі офіцерська не попадалась кажись але загин під 180 градусів то вже як повезе з металлом хоча царське тонке срібло таке витримує оце фото рівняв прямо на полі
Я б нагрiв , вiдпустив , потiм знов нагрiв та обережненько розiгнув. Шансiв шо воно не трiсне-нема. Але може статися диво.
крутяцький 40 кратний мілкоскоп, якраз для реставрації, жаль що не стерео та 1195 грн https://mrplaywood.com/ru/product/mikroskop/
Шо цiкаве помiтив шо дрэвностi розгiбаються , а от знайшов колись частину складня в эмалях 19 ст. трохи загнутого , а розiгнуть не змiг . Вiдламуэться i всэ. Придививсь крiзь лупу, а структура як отой паралон. Лiгатури дешевойi напхали ,i всэ, качiства нэма.
так складні пізнього періоду в міді то цинк то олово мають які швидко перетворюються на солі - ото й поролон. Хоча колись рівняв браслет дрквніх, тріснув в місці до якого навіть не торкався, з характерним бринь(як пружина) а колись срібний хрестик з болота почав сам розпадатися на шматки, в пакетику, чого його почало рвати хз.
Доброго дня всім ..на дворі жара все позаростало бурянами треба іти косити тож кава та до цицькатих справ
Знаете старый анекдот когда в автобусе едут грузин и женщина которая пытается дать сосок младенцу, а он капризнечает...?