На спонсора не потягну - за мало грошиків в кишені, охранік теж - за старий, а от на касі можу сидіти та грошикі приймати - це для мене.
сусіде ну як погодка? щось в мене значно попрохладнішало? таке відчуття що акщо не сніг то дощ точно соь-ось піде. добре що хоч у хаті тепло ка комфотрно.
Погодка як у класика світової літератури :"Пагодка-то а, Hадєжда, хозяін собаку-то нє вигоніт." Сиджу на роботі то добре , а от треба на 15,00 пхатися на нараду до міськради ( розбомбили б ту кляту міськраду , як москалі розбомбили храм на місці якого збудували той потворний будинок для бідних чинуш ) . То відчую ту погодку на власній шкурі , бо афтомабіля із карасіновим мотором я не маю , і службового теж ніц . Я он сьогодні отримав комплекта хформи вітро-вологостійкої Ще треба придбати кошерну фліску , бо маю британську . Але то не то - треба американську . І до лютих морозів в мене майже все є , а як почнуться люті морози . То ще потрібно буде докупляти 7 шар із системи ECWCS .
Не згоден я з Вами. Колись мав оказію смакувати цуєчку з яблучок. А було це так: жовтень, я поїхав на море по ікру лососячу та при оказії покопати. От під час копання(глибока діра була, матері її ковінька) спотів як ота миша та поки вертався до місця замешкання почув, що трішки підстудився. Що нормальна людина робить у такій ситуації - маєте рацію: гріє пиво з медом. От поставив я це пиво до бані водяної та вийшов на подвірко запалити. Бачу, що сусіди всідають до автівок та виїзжають з подвір"я, а такий велики хлопина зачиняє за ними браму та залишаеться на місці. Вітер дме як скажений, олов"яні хмари летять по небі. мене починає телепати - коротко мовлячи, наближається маленьке північне звірятко. На це усе підходить до мене отой драб та так несміливо питає - який стосунок я маю до бімбру(самогону). На що я йому кажу. що монопольову горілку почав пити допіро у Польщі. а до того часу споживав тільки самогон - бо бачиш пан я є українець та походжу з України. Хлоп зрадів як дитина та почлапав до свого кампінгу. Вертається з літровою пляшечкою, прозорої, легко бронзового кольру. Коротше кажучи - після війни пересилили з України до судет де вони отримали велике, понімецьке господарство з дужим садом. Щороку вони збирають яблучка та роблять з них вино, котре потім перегоняють на найсмачніший кальвадос(по- хранцузьску, бімбер по- польску, а сомогоночку по-нашому). На отому літрі справа не скінчилася, а під свіжий, лососевий кавьор далося вихилити два літри. Наступного ранку жодних негативних наслідків не спостерігав, а невеличке "головокруженіє" закінчилося після першого глибокого сигналу.
Згоден! від яблука,вишні,вінограда нічого не бува, а от абрікоси то так,маю досвід, пьєш (ото як шампанське,пьєш а воно потім-бац), як кажуть-а хто світло на рінгє вимикнув
Абрикосівку (а скоріш морелівку) пам"ятаю з Луганьска(тоді звався ворошиловград -сідемдесяті роки) - голова не боліла та світла ніхто не вимикав - хіба що це з приводу молодості та статевого спілкування з дружиною нашого замполіта.
Пане, я бачу в вас дуже сильний поетичний хист!!! Найкраще описати оцей кальвадос, гадаю, й неможливо!!!
Зараз внас у Ж.В. дощь,вітер,я зробив добру справу,сокирою нарубав гілля,зварив борщіку(нашого з салом)розпалив буржуйку оту що на світлинах, у хатинці зра 26 по цельсію! і Вам бажаю зробить таку добру справу!
в нас теж саме, дощик моросить, вітерець холодний, борщ варив вчора а топити по троха почав ще тижні три тому як зимно стало. а амарето було гімно на смак, абрикосові кісточки ліпше так подзьобати але небагато бо можна і померти від отруєння. там сінільна кіслота у невеликій кількості присутня і якщо за раз багато зїсти то можна померти. отакоєот. а ви кажете.
Дякую за добре слово - описав так, як воно було і як цей епізод запам"ятався. Борщ, котрий я зварив два дні тому, сьогодні вже скінчився, а ЦО у нас включили вже понад мясяць тому, але калорифірів ще не відкручував. На дворі духо похмурно, вітер до 50км/год, температура 5 вище 0.
Якщо вже почали за погоду, то моїх два грейцари (по курсу як 5 копійок ) Цілий день лиє дощ, температура з ранішніх + 9 вже впала до + 6.
Ви, коли буде ласка, краще нагадайте, що там далі по Вашому прогнозу. Бо хочеться спланувати графік можливих виїздів.
та сиди вже до весни на теплій пічі. нема чого тобі старенькому по лісах лазити. і цей. не кажи що ти на пять троків за мене молодший бо то я молодший за тебе на ті ж пять років.
Яка піч? То ж тільки перші заморозки були, другий сезон лиш починається. На піч поліземо як сніг впаде.
Спробуйте на наступні вихідні (1-2 листопада). Думаю буде прохолодно, але сухо і само-собою без снігу. Хоча далекувато для точнішого прогнозу.
Металлоконструкціями закусювати? ми ж не факіри якійсь там, борщіка тре з сальцецибулеюцасником і з варенняслізою обовьязково! особисто перевірю,як що припхаюся! здоровья понад усе