існує надлегкий саме флектарн контрактовий бундес , сам юзаю пару таких штанів коли спека . Зовсім легкі та не жарко . А от тропентарн є теж щільний і в спеку некомфортно бо яйця перегріваються .
та треба застібати бо ненароком випаде змій , наступлю так можу впасти , а вінтілятор краще на спину шоб прискорюватись швидше
Я про такі читав, але не зустрічав. Тропентарн - Ви не праві. Просто що спека, що "фаберже" бувають різні А ось нових модифікацій "британка", особливо та, що "тропік десерт 3-колор" - то просто супер! На жаль на свого "тушканчика" знайшов лише шорти оригінальні , все інше міл-тековське, а то геть інша якість за ту саме копійку (і не точно повторюють конструктив, окрім того, що використовують відверто дешеву тканину).
В британців велика імперія, і є кому видумувати. Тут і Канада, Австралія, колишня Індія, .....Нова Зеландія.
отож і я про те. наче і нормально як подивишся але якщо у кишеню щось поклажеш невеличке, та хочаб той самий телехвон то потім півгодини по тій кишені ганяєш-шукаєш аж поки виловиш. і тканина тонкувата дуже. у секонді узяв собі парку старого зразку дпм. то вона відрізняється трохи від тих що зара. тре спробувати її бо купляв взимку то ще не вдягав
Як тiки душа застарiэ , ото тодi вжэ i пiсэць. Вiн навiть у нашiй райлiкарнi невилiковний. Тому тiки бодряком , або цугундэр i скорбота. Отакэ
Вітаю , цілий вечір і нічь валив дощь (воврємя картотошку з цибулею пахараніл).ось ще й рано троха ляпотіть ...