Вітаю шановне паньство. Накінець можу нормально заходити сюди. Мій ящик нахватав купу всяких бацил і вірусів, то не міг ні нормальн писати, ні кнопати. Час від часу перечитував тему з телехфона, бачив що порядок, все під контролем поважних панів. тому дюже не переживав. Зараз приїхав синок, поміняв в ящику вікно, то тепер все нормальок. Мож спокійно писати, кнопати, читати.
тююю , та я як вирішив чкурнути по заграницям то здав в комісіонку , заправив захмарну ціну аби не купили і сплю спокійно
в наших краях тож таке случілось - кажуть отруйної пшениці з гібріцідами нажерлась корівка , а фермер писдить людям шо то зараз такі павуки єсть шо коли корова зжере з травичкою того членистоногого то через годину роздувається як дерижабля і здихає . Народ кипить ненавістю й готує фермеру западло у вигляді спалити трахтора чи оприсківатіля , отаке ...
Та не , то ж з могильника , все нормально, i не тре на чоловiка казать , бо в нього рiпутацiя i таке iнше
та неможе бути - я чув шо один поважний дядько шо тут самий авторітєт так він їх ість жменями й тільки на користь
а ви маєте сумліви ??? звісно шо з кургану витягнуте , але то на погане бо знаю в селі хату збудували на кургані так вся сім'я пощезла - сина мольнія вбила , батько вмер , сестра здуріла а мати сохне від невідомої хвороби вже років тридцять ...
Може людина все життя збирала. Але нажаль знаю приклад як два чоловіка з села закілька років пограбували біля Одеси всесвітньо відоме поселення