Доброго дня усьому товариству. День як день - не холодно та не спекотно, але починався дуже цікаво! А шановному пану Беку нагана із занесенням до особистої справи!
о дякую,завтра в день планую на пошту їхать то маякну поліцаї тількищо завітали в хату,на сейф дивились,хотіли шоб я дозвіл показав,то я чуть дулі не дав...
От якби отi перевiрки проходили з отой полiцiянткою шо пан Oldcoin вранцi засвiтив , ото було б дiло . I дружина нiчого не скаже , бо закон э закон , i порядок маэ буть , а не то шо було !
Доброго. До речі про ножики...Ранок почавсь як завжди , 6.00. Вигнали тиличку на пасовисько, до дому машінен на працю заводити...а воно ніц не бажае заводитись так само як теля з хліва виходити. Проколупавсь з пів години, коротше якось до праці доповз. Відпрацював , по дорозі машінен справив. Тоді плюнувші на всі діла попхавсь до фермера на поле бо завтра вже сіяти буде. Приїхав привітавсь з трактористами, та і ходжу собі махаю, знахідок ноль..грудки такі що танку підбити можно. Бачу летить до мене по ріллі жіночка, летить щось кричить, руками маха. Став зупинвись та і чекаю. Підбіга та і каже дай ножа.Кажу навіщо? Корову дорізати, бо щось сталося помира, або каже іди доріж....Ну то таке ножа я її дав ....До дому сунувсь то вже на машину грузили. Така сама муйня вчора була, теж в людей на пасовиську корова здохла.
вітаю панство. тепло, сонячно, хмарно, затишно. попхав на тєжку працю. ще сьогодні тре і дізілів охороняти бо мать бояться що отого лисого товстунчика баби згвалтують чи мо навпаки отя груба як її марина хранцівна наче на хлопів кидатись почне. отакоєот