спершу треба іншу роботу знайти а для цього діждатися допоки тут суди закінчаться і тп, то воно тільки здається що зі сторони видніше.
та нічого простого та ясного там нема. колись і я проходив ті суди по зарплатні бо чекати набридло девять місяців. а потім таки плюнув та покинув те дурне діло, а потім вже отримав заборгованість. дурень що раніше не покинув те виробництво та мало з нього виносив.
ще однин полуночник))) вітаю. як воно, де пропадаєте що тілько серед ночі і присутні гаявасуважнопитаю
та у Вас циганське життя ... от жалко пацана ... для збільшення дєнєжного вознаграждєнія есть два пути , красти з роботи або хрестиком вишивати чи шо друге робити . нє ще є третій варіянт , поміняти роботу...
В7 привіт ! Погода гарна, тож, можна їхати до ХЯ ! Перша зупинка "Хутір" -)))) Отже, ранкова кава та до хуторських справ !!!
Вітаю .Приперся з базару , накупляв усілякого мотлоху тай збираюсь на очєрєдной сіанс до стоматолога (садисти їх мать). навулиці тепло і харашо , +22 а на хмельнитчині мабудь дощик йшов , бо дуже небо чорне було ...
дякую канєшна за турботу але я не писав що мені не вистачає грошей, я писав що в мене теж роботодавці гамно
Усiм доброго !!! В нас лiто. Знову прийдеться краснопузого по спекi ганять. Так ото йi телепон з початку ? А ото вона пiшохiда наказувала ? От усi кажуть пiд....и , пiд...и , а ось i нi всеж э i простiтутки
поплутав цифри,тож 38ий Доброго ранку панове!Вдень немає коли заглядать в тему,періодично бува заскакую,а так то тільки вночі
треба було лишатись там , мотивацію маєте - не пускають ,примушують страждати в чергах , потерпаю від моральноестетичнофізичних незручностей , правачєловєкааа !!!! ну і шось такеще для гарніру ... в європі навіть акваріумним рибкам не дозволяють страждати і можуть за рішенням суду визнати жертвами знущань та визволити з призначенням пожиттєвого пенсіону та ґарантованим громадянством , наприклад , норвегії ....
Я б їх гнавби канчуком з тих вагонів,наглядний приклад "кватіри бєсплатно" зарплати їхні починаються від 12000 тис грн,для журнашлюхів це типу сенсації,хотівби запитать хто тут із присутніх отримав таким чином житло??