ага , отой Ваш девус на пару з бляндінкою шо штири гривні стоїть ? ми люди бідні , так як Ви , тіко залізо збираєм , бо дуже чаю охота ...
таке. якщо ви мене залишите без моїх чесних братніх відсотків то я вам чавунку розберу поки ви у кожусі на потсу спати будете
помиляєтесь діду, ой як помиляєтесь. бо то вас посадять за недбальство службове. бо ви профукали, верніше проспали чавунку під час чергування.
Це особливості бізнесу,нікуди не дінешся,дуже багато бусів оформленні під ,,сади,, таксфрі,, і т.д яусиш відбити папери інакше весь заробіток пропаде.а м'ясо це ,як бонус за страждання...я вже звик, більше 7 років сутками в машинах кантуєшся.
Спати входить в мій службовий графік,і скільи казать в мене ляктрички а не рейки,шо поробиш нажили Ви дідо в бульботеці шклєроза
* не в тому колгоспі маю роботу, ой не в тому.... Всім добра. Тепло, сонячно, не крапотіло. Здається. Бобраніч хунтянам.
а вони у повітрі літають що ті літаки, чи по воді плявають? отож бо і воно що по рейкам пересуваються. тобто розібрати дві-три колії і усі ваші електрички залишуться у депі та буде зірваний грахвік руху та перевезень. кого накажуть у першу чергу? вірно! діда НІА який проспав. отакоєот
Нє, пане К, то ж майте совість, та хоч іноді її використогвуйте! Бажано - за належністю! Ну дайте мати час хоча б для поспатки солодко, а то Ви скрізь та цілодобово, й без жодної відповідальності. А в мя - завтра третій понеділок
О! Ще один! (с) В мене отих відпусток тільки "боргу" десь так 240-260 діб. Була думка - коли "дємбєль" буде, то копійкою вернуть. АГА. Вже біжуть вертати. Тому кинув відпустки рахувати. Немає сенсу, єдне - не дадуть поточну повну .... Ото такий в мя колгосп, та такі колгоспні справи.
та в мене теж, ні компенсацій ні понаднормових ні іншого корисного для збільшення дєнєжного вознаграждєнія