оце вийшов на ганок перекурити та чую що щось товчеться та шипить. вмикнув світло а то два їжаки мені квіти товчуть. один шипить менший а другий круги навкольо намотує. чи то в них час прийшов та вони так весілля гуляють? один той що шипів під хмиз лазіл а другий щось тик-мик та і побіг у бік. згодом перевірю та мо і зазнімкую якщо вдастця як жеж ті їжаки один одного грають
тю. що там допомагати? на таке перша-ліпша рура підійде. але є одне але. п'уйло хоч і сконає але ж кацапи залишаться. от коли кацапи повиздихають от тоді дійсно велике свято буде
є вихід. наробити поличок та розвісти їх по стінах. і місця мало займає і кулекція буде великою. але тре мабуть буде відмовитись від 152 мм та вище. тим більш що від дори чи карла ви точно не втягните у квартиру, двері завузькі))))
ні. буде те саме як і тоді коли сраліна ховали. плякали, йшли за труною, товкли один одного. коротше розважались як вміли. потім вудки нажлоктались і пісні волали під бабалайку
Ранку вам легкого! Вчора троха наарбався ,біцепс качав лопатою,в колегії подвір'я на 25 см,заглиблювали.А дзісяй до поляндії зібрався,там вчора промоція на шинку 'була ,на наші по 53 грн.за кільо виходить,тра брати. Реклама “Neskafe”. Ми відбираємо найкращі зерна, а решту віддаємо вам.
Ото не тре на шаманів гнать — я в бубона погепав трохи і в нас дощ полив все, що треба. Отже купляйте бубон, беріть в мене уроки і впєрьод))
В7 доброго ранку !!! На дворі сонячно, підбираю хвости та змащую лижі до ХЯ ! Отже, ранкова кава та до хфілософських та маленько пятничних справ !!!
Я тросом кручу. І досі жалкую, що не поставив від мийки 100-ку. В себе ж в хаті роби яку хочеш розводку.
угу оно воно звідки ноги ростуть http://www.mv.org.ua/news/174834-chp_v_mirnom_oboshlos_bez_spasatelei.html
Доброго дня Якась пішла полоса невезіння,вчора поїхав перекопувать закинуте село,походив з годину,саме викопав хвібулку і боковим зором бачу якийсь рух з хащів вилазить особа з гавтоматом,в бронежілєті і до мене,повертаю голову направоналіво усьо обложили,ше двоє таких самих,підняв руки вгору кажу здаюсь без бою тута вже і підходить дівчина в хвормі поліцмейстера і починає задавать капостні запитання,хто чого і звідки,даю стандартну відповідь,що в звязку з тяжким матеріальним становищем змушений копать залізячки для того шоб купить шматочок хліба та чаю без цукру та заварки а вона мені це шо приладом за тисячу еврів,бачу непроходить,навіть коли сказав шо тьотя з гізраїлю подарувала,виявилось з супругом теж інколи копає,але якось порозумілись,дав двом бажаючим походить з девусом та фіскарикомнапевно ще з"явиться два конкуренти,добре шо хвилин через двадцять їх викликали пянюгу вгамовувать.і мене минувала таким чином холодна Походив ще з годину і поїхав на корчму попутно вгледів селянина коло якого коли проїзджав на село то він бігом схопився за тєлєфону здав мене з потрохами,зіпсував йому настрій сказавши шо ще раз позвонить то спалю мотоблока,та всього города закроплю раундапом і його собачку відправлю на ковбасу і балики А тут ще вичитав шо кокарди ПЗЗ розбазарюють то так захтілось кілька лямп до рейки привязать перед вантажним потягом шо капець Мо хто підкаже на другому фото це не з обшивки літачка??