Отож і я такої ж думки . Он в мене тітка і сестра жиють в землі обітованній . То кажуть що сумують тільки за зеленою травою там трави майже ніц ( там все поливають і на траву воду не псують ) , а за зимою не сумують зовсім . Не має зими - одні плюси . На опалення тратися не потрібно , зимовий одяг і взуття не купують і на ліки від застуди теж не тратяться . Жиди вони таки хитросракі . сралін їх хотів у Біробіджан всіх переселити , але вони чомусь чкурнули в Палестину .
а я тобі ще вчора за сніг казав так ти крик підняв наче в тебе сало вкрали. готуйся. то москалі климатичну зброю примінили. і самі померзнуть і навколо всіх снігом закидають
Так пан мешкає майже у Європі , а там завжди тепло . Та вони кожен рік морозять , шляк би їх наглий трафив , і холера забрала до бісової матері .
то скоріш бийте їх у око щоб шкірку не псувати та запасайте. будете тіх ворон кацапам як курей продавати. який ні є але гешефт а гешефт то святе.
Добре, буде тобі стимул. Сти́мул (лат.stimulus) — острый металлический наконечник на шесте, которым погоняют буйвола (быка), запряженного в повозку. Ось такий:
а тому що він гадає що якщо далеко від мене то він заховався, от і пише всякі капості. але в нас довгі руки і ревізія його не мине!
Даже пTE="ArtBorsuk, post: 5718859, member:26"]І як допустили китайців до такої делікатної справи? [/QUOTE] Дуже просто-презики китайськи,а як рвуться,жиди народжуються.
Які матюки ? Досить я вже маю два попередження за матюки ( зробили з мене матершинника ). Це просто гра слів з використанням місцевих ідіоматичних виразів .