Є і на фіолеті таке бачив, але то велике везіння, та і продається у нас все за безцінь, бо ті, хто продають, скоріше за все люди не дуже заможні
Я мрiю про те , i не на ланосi , а на тварii 85 року народження на якой циганi талалом i пера по селах скупляли
нація вже є. бо якби не було то кацапи були б вже на кордоні з польщею. ідея теж є, а от з елітою важче, але і вона зявляється потроху. бо хоч за кацапів і було винищено майже всю еліту але деякі рештки її все єдно залишились і вони виховували навколо себе інших. отже з часом і еліта відродиться бо є усі підстави
та якось воно в мене так по свинськи виходить знаходити більше за гостей то я то куліш варю, то дрова збираю та шашлик печу але я аж ні грамма не розстроюсь коли хтось знайде більше чі краще, на здоров'я, мого ніхто не знайде тому я й не боюся навіть місцевим показувати свої місця і малий в мене такий не жадібний.
Привітався ! Я вже ось як скоро два роки борюсь так - мию посуд в плястикових ночвах в сінях коли холодно , а коли надворі потепліє - мию в великому казані прямо надворі коло криниці . Але обов'язатільно треба брати квачика та багато харчової соди . Користуюсь однією тарілкою та двома кухлями для чаю та узвару , горілку пию з чарочок , для гостей маю чотири люмунтієві миски та емаліровані новісінькі кухлі . В машині маю два комплекти швейцарського посуду та два термоси "стенлі" і один трилітровий совіцький . І нічого не забивається , тьфутьфу ...
я знаю що є, не раз знаходив таке, дещо навіть відсутнє у архів в класифікації але продавати не планую, колись вже кокарду відому в єдиному екзкмплярі на фотік поміняв то вже думаю хватить тринькати
зд, південно-західної залізниці коли вона була акціонерним товариством, згадка і частковий опис тільки в одній праці і то не відмічено було чі був випуск в металлі але не моя тема а фотоаппарат був потрібен, так що хай радує нового власника.
та то ви мать не з тими спілкуєтесь, або не там. є багато людей які не тілько прагнуть але і багато чого роблять для відбудови країни, хто більше хто менше але воно є і наберає поступово обертів