а ми по ліскам та балкам розбредемося. та і обійстя покинуті є, город мо ще і використовують сусіди а дворище тілько заростає бурянами.
та як мене провчиш? я ж не переживаю що хтось більше мене знайде, на здоров'я (бо в мене все одно буде більше якщо шукатиму)
тоді на яку холеру пхатись у степ якщо легше зайти до вас та витряхнути до долу вміст вашої скринькі на 78 кіл та і пікати собі у комфортних умовах час від часу роблячи перерви на перекур та каву
а романтіка? та й я хоч і худенький але 96 кг, можу і зламати щось так що як не крути а поле таки краще
а щоб романтишно було то ми з меблів паламаних багаття посеред хати розведемо та будемо сало та сусільски на ньому смажити. весело буде, поліція та пужарні приїдуть
Терра не ідеальний мд для пошуку але по суммі всіх характеристик(відносно легкий, глибокий, можливість зміни частоти та інші характеристики, надійний і відносно недорогий) я другого подібного поки що не знаю а якщо взяти до уваги що його брав за 3200 грн(точно не пам'ятаю) то взагалі ідеальний аппарат. Та й це для мене хоббі і ціль вигребти все до мантії і на цьому заробити не стоїть.
по абсолютній глибині десь на рівних з Whites Spectra V3, дискрім у Вайтса краще а от по накам-пірамідкам та замусору я доволі успішно з ним змагаюся, хоча те що він чує по максимуму зі штаткою я Террою і 13ДД навіть і глюків не відчуваю.
ще жодного разу такого небуло(((( присутнім був коли знаходили, у руках тримав чужі знахідки а от в самого один шмурдяк. отакоєот
то чого ви в такому разі питаєте як розбагатіти кщо державі будете віддавати? спродати по тихому можна, було б що. раніш оно ніяких інетів небуло а люди торгували таким що і ну.
нерестова заборона до середини червня, ще встигну приїхати _)) в вас може бути більше знахілок, тільки, якщо будете мої додавати -)))
ну гільзи бувають рідкі але не так щоб дуже а от в монетах кажуть є якісь відміності що дійсно коштують грубі гроші. але на тому розумітись тре
Не можна. В нас держава дуже біднесенька, ми всі повинні її підтримати. Чи ви хочете щоб президент на Ланосі їздив?